Nr. Licență: B-0159
Bucuresti, Str. Traian 214, sector 2
Sector 1
București
0747.751.293
mihaita@mihaitamoldovan.ro

MOLDOVAN Mihăiță

Renet Real Estate Network

Sunt Mihaita Moldovan si sunt in imobiliare din 1999. Multi spun ca imobiliarele sunt despre case, dar eu cred cu tarie ca imobiliarele sunt despre oameni!
Sa fii agent imobiliar este o provocare continua. Provocarea mea, nu este sa vand sau sa cumpar proprietati. Nici sa inchiriez. Ci sa imi fac fericiti clientii!
Fiecare tranzactie incepe cu problema si se termina doar intr-un singur moment: cand oamenii pentru care lucrezi, sunt fericiti!
Cred intr-o relatie de win-win, relatie in care 51% este pentru client si 49% pentru agent.
Am pus si voi pune mereu pe primul plan nevoile clientilor, problemele si zbaterile lor si nu ma oprescniciodata pana nu gasesc solutia cea mai buna, pentru orice nevoie imobiliara. Tranzactiile imobiliare in Romania nu sunt usoare. Lipsesc metodele moderne si usoare de verificare a istoricului unei proprietati, avem lacune importante in metodele de evaluare a pretului corect de vanzare pentru proprietati, intampinam dificultati majore in aparatul birocratic al statului. Deopotriva, vanzatori si cumparatori, cei angrenati intr-o tranzactie imobiliara se vad de multe ori pusi in situatii dificile, stresante.
Rolul meu este de a va face viata mai usoara. De a prelua problemele dumneavoastra imobiliare, ca dumneavoastra sa va puteti continuaviata in acelasi ritm ca de obicei. Voi avea intotdeauna cea mai buna solutie pentru dumneavoastra si va asigur ca veti castiga apeland la serviciile mele, mult mai mult decat valoarea comisionului platit! Dincolo de relatiile de colaborare, am reusit sa creez o legatura cu fiecare client in parte si sa transform o relatie profesionala intr-una de prietenie. Si faptul ca toti clientii mei, mi-au devenit prieteni, este cea mai importanta realizare a mea!