Workshop Online „Prezentarea serviciilor pentru proprietari” | APAIR

Workshop Online „Prezentarea serviciilor pentru proprietari”

02.02.2021 09:00 la 02.02.2021 12:00 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closed


Când: 02 februarie 2021, orele 09:00 - 12:00

 

Unde: Online, LIVE în clasă virtuală

 

În cadrul acestui Workshop LIVE, David Grigorescu îți va aduce claritate în etapa delicată în care tu, agentul imobiliar, îți "vinzi serviciile" către proprietar.

 

Ce vei afla:

 

       -   când are loc prezentarea de servicii

         când este momentul oportun să discutăm despre comision

         ce tool-uri moderne ne conferă avantaj pentru succesul prezentării

       -   ce greşeli să evităm în această etapă

🚀 Bonus: vei afla secretele descoperite de David în ani de practică care te vor ajuta să fii tu agentul angajat.

 

👍 Acestea sunt întrebări ce își vor găsi răspuns în cadrul acestui workshop.

 

Dacă ești un agent imobiliar care dorește să devină eficient prin obținerea unui raport foarte bun între prezentările de servicii efectuate și numărul de contracte de reprezentare semnate, indiferent de condiţiile şi dinamica pieţei, atunci acest workshop e pentru tine.

 

„Prezentarea serviciilor este acea parte din fluxul tău de lucru care dictează bunul mers al relației cu clientul tău. Atunci când te concentrezi pe nevoile sale, îi dezvălui informații valoroase și îi prezinți soluții profesionale, orice potențial client care vrea, poate și are motivație să finalizeze cu succes o tranzacție imobiliară, va zice DA, vreau să lucrez cu tine!”, spune David Grigorescu.

 

Despre trainer: David Grigorescu, REALTOR®, este agent imobiliar din 2003 și membru APAIR din 2014, iar în ultimii 8 ani oferă clienților săi doar servicii de reprezentare exclusivă, având la activ peste 📌 300 de prezentări de servicii în acest mod de lucru.

 

Participă la Workshop-ul LIVE organizat de APAIR în clasă virtuală, exclusiv online, în data 02.02.2021, orele 09:00-12:00 și vei afla cum obținerea semnăturilor pe contractul de reprezentare exclusivă devine doar o formalitate cu ajutorul unei prezentări eficiente!

 

Preț: 150 lei/cursant. Membrii APAIR beneficiază de 20% discount.

Când

Din 02.02.2021 09:00
La 02.02.2021 12:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream

Curs online GRATUIT: Cod Etic și Inițiere REALTOR®

  🔔 Curs Cod Etic si Iniţiere Realtor®

💯 Online, gratuit

📌 18 octombrie, orele 9:00 - 15:00

⭐ Facilitat de Ileana Preda, trainer acreditat APAIR și NAR

 

În lipsa unor normative și reglementări ale profesiei de agent imobiliar în România, pentru un consumator de servicii imobiliare este destul de greu să aprecieze profesionalismul unui agent imobiliar. Tocmai de aceea, este esențial să fii recunoscut ca specialist în domeniu și validat de o Asociație Profesională.

În data de 18 octombrie , te invităm să participi la cursul de Cod Etic și Iniţiere Realtor®. Ai oportunitatea de a participa online, din confortul casei sau biroului tău, din oraşul tău. Oriunde te afli, noi îţi pregătim o experienţă nouă şi interacţiune cu colegii din APAIR, ONLINE - în sala virtuală.

Cursul va fi facilitat de Ileana Preda - Realtor ® și trainer acreditat APAIR și NAR. Ileana și-a început cariera în domeniul imobiliar în anul 2003, în Palm Beach County Florida, unde a activat ca agent imobiliar până în 2009. Prin programele educaționale pe care le susține, promovează reprezentarea exclusivă ca mod de lucru, acoperind metode practice ce pot fi aplicate imediat în activitatea unui profesionist în imobiliare.

👉 Ce este un REALTOR®?

REALTOR® este acel agent imobiliar care parcurge și își asumă o educație privind Codul Etic, instrumentul care îi ghidează conduita atât față de public și clienți, cât și față de comunitatea imobiliară.

👉 Ce este Codul Etic?
Codul Etic reprezintă fundația educației profesionale în APAIR. Acesta ghidează agenții imobiliari și arată publicului nivelul de angajament, educație și dedicație pentru profesia de agent imobiliar al fiecărui REALTOR®. Beneficiem de acest Cod Etic prin parteneriatul APAIR cu National Association of REALTORS® din SUA – cea mai mare asociație imobiliară din lume, cu peste 1,6 milioane de membri.

👉 De ce să participi ?

Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® își propune să parcurgă Codul Etic, dar mai ales să familiarizeze participanții cu practica apartenenței la o comunitate imobiliară în care să fie înconjurați de profesioniști responsabili, educați și dornici să contribuie și să facă parte dintr-o lume imobiliară mai bună.

👉 Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează membrilor APAIR, membrilor în devenire, precum și oricărui profesionist din domeniul imobiliar care doreşte să ne cunoască. Este GRATUIT, iar participarea este condiționată de înregistrarea prealabilă.

  👉 Ce vom discuta la curs:
✔️ Cine suntem: NAR, Codul Etic, APAIR
✔️ Viziune: unde ne dorim să ajungem
✔️ Ce așteptări au membrii de la Asociație
✔️ Cum funcționează Asociația
✔️ Codul Etic: prezentare articole și studii de caz
✔️ Relația de lucru cu publicul al REALTORILOR®
✔️ APAIR, Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru, MLS
✔️ Brandul REALTOR® - instrucțiuni de folosire, protecție marcă
✔️ Implicare și contribuție

 

📌 Important de știut:
✔️ Conform Statutului APAIR, fiecare membru acceptă să urmeze și să absolve anual un curs de instruire cu privire la Codul Etic al Asociației
✔️ Agenții imobiliari care doresc să devină membri APAIR vor susține un examen de Cod Etic (imediat după terminarea cursului)

 

🔔 Vrei să participi?
👉  Înscrierea la curs se face prin completarea formularului .

👉 Cursul se susține ONLINE, prin utilizarea platformei Zoom. Datele de logare le vei primi prin email, în ziua dinaintea evenimentului.
👉 Program curs: 18 octombrie, între 9:00-15:00.