Curs PREZENTAREA SERVICIILOR ȘI NEGOCIEREA TRANZACȚIEI - Craiova | APAIR

Curs PREZENTAREA SERVICIILOR ȘI NEGOCIEREA TRANZACȚIEI - Craiova

06.04.2024 09:00 la 06.04.2024 17:00 (Europe/Bucharest)

Tip Bilet
Valabilitate inregistrare
Preț
Cantitate
Tip Bilet Curs PREZENTAREA SERVICIILOR ȘI NEGOCIEREA TRANZACȚIEI
Curs PREZENTAREA SERVICIILOR ȘI NEGOCIEREA TRANZACȚIEI
Valabilitate Inregistrare
24.06.2024
Preț
570,00 lei 570.0 RON
Cantitate✅ CRAIOVA, 6 aprilie 2024

✅ Curs: PREZENTAREA SERVICIILOR ȘI NEGOCIEREA TRANZACȚIEI

David Grigorescu îți va aduce claritate în etapa delicată în care tu, agentul imobiliar, îți „vinzi serviciile” în reprezentare exclusivă către proprietar. După ce înregistrezi acest succes și ai o nouă proprietate în portofoliu, Ana-Maria Istrati îți va oferi soluțiile pentru a obține cele mai bune oferte de la cumpărători și să negociezi tranzacția în condiții foarte bune. 

 

De ce David și Ana-Maria? Pentru că toate informațiile prezentate de ei sunt testate și aplicate cu succes în practica lor de zi cu zi, fiecare dintre ei având un portofoliu tranzactionat de sute de proprietăți vândute cu rezultate remarcabile obținute clienților lor, care îi recomandă cu încredere. Și pentru că alți participanți la evenimentele educaționale prezentate de ei îi apreciază pentru informațiile valoroase, aplicabile imediat, pe care le oferă cursanților. 

 

Succesul colaborării dintre agentul imobiliar și proprietar se setează încă de la primele discuții. În această etapă, agentul imobiliar își vinde serviciile și se asigură că pune în lumina corectă informațiile despre beneficiile pe care le aduce această colaborare. David Grigorescu te va ghida în arta convingerii și a prezentării serviciilor oferite.

Este important să vinzi rapid și la un preț mare proprietățile, dar reușești să te asiguri de fiecare dată că proprietarul este mulțumit de prețul și condițiile pe care i le-ai obținut, ca să te recomande și să îți crești business-ul mai ușor? Succesul negocierii ține de tine, agentul imobiliar - iar această abilitate poate fi exersată, îmbunătățită și dusă la nivel de măiestrie! Ana-Maria Istrati îți va oferi metode și abordări clare și puternice, utilizate în practica ei de zi cu zi, prin care să reușești să negociezi cel mai mare preț pentru proprietățile din portofoliul tău!


 

🎯Ce veți afla în cadrul cursului:

Sesiunea I:
·         importanța unei prezentări de servicii pentru vânzător
·         cui și când livrăm o prezentare de servicii
·         etapele unei prezentări de servicii
·         prezentarea serviciilor în contextul actual de piață
·         ce greşeli să evităm în această etapă

💎Bonus: Vei afla secretele descoperite de David Grigorescu în ani de practică, iar acestea te vor ajuta să fii tu agentul angajat. Dacă ești un agent imobiliar care dorește să devină eficient prin obținerea unui raport foarte bun între prezentările de servicii efectuate și numărul de contracte de reprezentare semnate, indiferent de condiţiile şi dinamica pieţei, atunci acest curs este pentru tine.
„Prezentarea serviciilor este acea parte din fluxul tău de lucru care dictează bunul mers al relației cu clientul tău. Atunci când te concentrezi pe nevoile sale, îi dezvălui informații valoroase și îi prezinți soluții profesionale, orice potențial client care vrea, poate și are motivație să finalizeze cu succes o tranzacție imobiliară va spune „DA, vreau să lucrez cu tine!”, spune David Grigorescu.

Ce îl recomandă pe David Grigorescu: 
Rata de închidere de 100% a contractelor semnate și recomandările continue de la clienții mulțumiți.
David Grigorescu, REALTOR®️, este agent imobiliar din 2003 și membru APAIR din 2014, iar în ultimii 10 ani oferă clienților săi doar servicii de reprezentare exclusivă, având la activ peste 400 de prezentări de servicii în acest mod de lucru.

Sesiunea II:
·         cum negociezi cu vânzătorul
·         cum negociezi cu cumpărătorul
·         ce tactici să folosești într-o negociere
·         când și cum folosești tehnicile de negociere
·         cum obții rezultate win-win și recomandări, nu doar un preț mare de vânzare


💎Bonus: vei afla cum să aplici tehnicile folosite cu succes în practică de Ana-Maria. Dacă și tu vrei să obții tranzacția ușor și să convingi cumpărătorii interesați să îți facă cea mai mare ofertă de preț posibilă, atunci acest curs este pentru tine. 

 

La finalul cursului, vei înțelege arta de a pregăti terenul negocierilor, de a anticipa obiecțiile vânzătorilor și cumpărătorilor și de a negocia profesionist, pentru a avea mai multe tranzacții cu clienți fericiți și pentru a face diferența dintre tine și alți agenți.


Ce o recomandă pe Ana-Maria Istrati:
Prețurile de vânzare negociate de ea, chiar și cu 30% mai mari decât valoarea de piață a proprietăților tranzacționate. 

REALTOR® din 2015, trainer APAIR și NAR din 2019, Ana-Maria este practicantă a Reprezentării Exclusive ca mod de lucru din anul 2014, iar investiția continuă în educație și clienții mulțumiți o recomandă ca pe un practician de la care colegii de breaslă au oportunitatea de a culege informații cu aplicabilitate directă în activitatea cotidiană.

 

Cursul se va desfășura în format fizic, în Craiova. Accesul la curs se face în limita locurilor disponibile și doar în baza înscrierii confirmate.

💎 Cost: 570 lei, TVA inclus. 
Membrii APAIR beneficiază de 20% reducere, costul pentru fiind astfel 456 lei, TVA inclus.

În cazul în care întâmpinați probleme la înscrierea pe site, vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@apair.ro. Specificați cursul, numele persoanei care va participa și datele de facturare. Locul în sală este confirmat după achitarea facturii de înscriere.

Când

Din 06.04.2024 09:00
La 06.04.2024 17:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream