Webinarii: Reprezentare Exclusiva si MLS


Incepand cu luna Aprilie 2020, APAIR şi MLS.ro, cu sustinerea ZAI Upgrade, pregatesc agentilor imobiliari o serie de webinarii gratuite, pe teme educationale.

In această perioada, cea mai buna investitie a unui agent imobiliar este chiar in propria educatie, iar parteneriatul dintre APAIR, MLS.ro si ZAI Upgrade a fost creat pentru ca cei 8 traineri voluntari ai APAIR sa poata veni în fata agentilor imobiliari din toata tara cu know-how-ul si experienta lor. 

Obiectivul acestui proiect este acela de a contribui la educatia agentilor imobiliari, de a oferi informatii necesare in activitatea cotidiana si de a-i ajuta pe acestia sa isi dezvolte abilitatile necesare pentru a oferi servicii la standarde cat mai inalte clienţilor si consumatorilor de servicii imobiliare, iar reprezentarea exclusiva ca mod de lucru si beneficiile MLS se vor regasi in tematica webinariilor pe care urmeaza sa vi le prezentam.

Va invitam sa participati GRATUIT la webinariile ce vor debuta pe data de 02 Aprilie 2020orele 16.00.

Pentru detalii si inscrieri va invitam pe pagina evenimentului pentru a va alege webinarul potrivit la care doriti sa va inscrieti prin apasarea butonului de mai jos: