Juridice by Night. Special edition together with APAIR

20.09.2023

JURIDICE by Night

Special edition

together with APAIR

Naive – etaj 5 


JURIDICE.ro împreună cu APAIR, vă așteaptă joi, 28 septembrie 2023, de la ora 20:00la Naive (Bd. I.C. Brătianu 36, et. 5 – Magazinul București), la o petrecere de excepție, unde lumea juridică și cea imobiliară se unesc într-o atmosferă plină de entuziasm și bucurie.

Împreună, unim profesioniști din domeniul juridic și reprezentanți ai industriei imobiliare, pentru a sărbători și a întări legăturile dintre cele două domenii complementare. Ne dorim să oferim participanților oportunitatea de a-și lărgi orizonturile, de a întâlni colegi din domeniu și de a împărtăși povești și cunoștințe. Este un moment de relaxare și conexiune, unde putem să ne cunoaștem mai bine, să dezvoltăm relații și să ne bucurăm de compania unor oameni inspirați și excepționali.

Înscrierile și rezervările pentru mese se fac la juridicebynight@juridice.ro, în limita a 150 locuri disponibile. Atenție, pentru confirmarea rezervărilor și satisfacerea preferințelor dumneavoastră, numele și numărul de telefon, (nu și adresa de e-mail), vor fi comunicate partenerului Naive.

Eveniment organizat de JURIDICE.ro, APAIR & Naive și dedicat profesioniștilor din domeniul juridic și reprezentanților industriei imobiliare.