APAIR® vă așteaptă la cel mai mare eveniment imobiliar din România

05.10.2023

Salonul Imobiliar București reunește cei mai relevanți expozanți din domeniul imobiliar, la evenimentul care se desfășoară în perioada 6-8 octombrie în incinta Palatului Parlamentului.

APAIR® - partener al evenimentului – vă așteaptă la standul U50, pentru a întâmpina cei peste 6.000 vizitatori și a afla care sunt ofertele cele mai atractive, pregătite de expozanții din cadrul salonului – ansambluri rezidențiale, bănci, producători de accesorii pentru casă, mobilier, decorațiuni, panouri solare și fotovoltaice, arhitecți și mulți alții.

Este o ocazie importantă pentru APAIR® de a se adresa direct agenților imobiliari, să se alăture unei comunități de elită, devenind parte activă a Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România și întregind familia globală a celor peste 1,5 milioane REALTORI, membri ai National Association of Realtors.

Publicul este invitat să colaboreze prin APAIR® cu un Broker de Afaceri TradeX (www.Trade-X.ro) – noul partener al asociației – pentru analiza și evaluarea unei proprietăți imobiliare generatoare de afaceri, pentru promovarea către investitori și listarea pe site-uri specializate.

Pe lângă reducerile de preț însumând milioane de euro, toți vizitatorii participă la campania promoțională, unde organizatorul oferă un premiu de 5.000 euro și un cadou de 500 euro, reducere din prețul oricărei proprietăți cumpărate la Salonul Imobiliar.

 

Programul evenimentului:

Vineri: 12.00 – 18.00

Sâmbătă: 10.00 – 19.00

Duminică: 10.00 – 18.00

Acces: intrarea principală, C1, situată la intersecția dintre Bd. Libertății și Bd. Națiunile Unite.

Parcare: gratuită, în incinta Palatului, pe la C1, în limita locurilor disponibile.