CUM SA DEVII MEMBRU APAIR

Agentii imobiliari din intreaga tara se pot alatura APAIR si, astfel, pot beneficia de avantajul si puterea data de o organizatie, a carui scop este acela de a deveni principlala forta colectiva care sa influenteze si sa modeleze industria imobiliara din Romania. 

Intr-un domeniu în care increderea reprezinta cheia pentru succesul afacerii, apartenenta la organizatia noastra vă ajută să iesiti in evidentă si sa vă diferentiati fata de ceilalti actori din piata imobiliara.

Odata cu acceptarea dumneavoastra ca Membru Individual al APAIR, veti obtine si statutul de Membru International al REALTOR®, IRM, cu toate beneficiile ce decurg din aceasta. Astfel, va veti alatura celei mai mari asociatii din lume, National Asociation of Realtors®, ce numara peste 1.000.000 de profesionisti din sfera imobiliara. Veti avea acces privilegiat la informatii, sfaturi profesionale, cursuri, seminarii, literatura de specialitate, precum si multe alte facilitati.

Pentru a dobandi calitatea de membru APAIR, va trebui sa indeplinti cel putin urmatoarele cerinte:

  • Sa fiti salariat sau colaborator al unei Agentii Imobiliare, al carei reprezentant legal (administrator, director general, manager) este membru al APAIR. 
  • Sa urmati si sa absolviti Cursul de Iniţiere Realtor® 
  • Sa urmati si sa absolviti anual un curs de instruire cu privire la Statutul, Regulamentul de functionare si Codul Etic al APAIR; 
  • Sa va desfasurati activitatea profesionala in Romania,  in oricare din modalitatile prevazute de Statutul APAIR
  • Să achitati taxa de inscriere si cotizația anuală aferentă afilierii.

Taxele de inscriere si cotizatia anuala sunt urmatoarele:
Taxa de inscriere in APAIR este de 162 lei (1/4 din valoarea cotizatiei anuale). 
Cotizatia pentru un an este in valoare de 650 lei.


Descarcati, completati si semnati documentele de mai jos, iar apoi incarcati-le in formularul de mai jos insotite de copii scanate, in format PDF, ale Cartii de Identitate si C.U.I.-ul agentiei.
Avand in vedere ca dosarul de membru APAIR este individual, va rugam sa trimiteti aceste documente in nume personal.
Cererea dumneavoastra va fi analizata si veti fi contactat(a) in scurt timp pentru finalizarea inscrierii.
 
Descarcă Model Cerere de Înscriere
 
Descarcă Model Declarație GDPR
 
Descarcă Model Dovadă Agenție
*Documentele vor fi scanate în format PDF! Atenție, nu se acceptă poze/foto)*
„Prin completarea acestui formular va exprimati acordul in vederea prelucrarii datelor colectate in scopul rezolvarii reclamatiei/sesizarii.
APAIR considera ca este important sa asigure protectia si confidentialitatea datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastra, de aceea depunem toate eforturile necesare in acest sens, mai multe detalii aflati aici ‘’