Cine suntem?


Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania a fost infiintata in anul 2009, dupa modelul National Association of REALTORS®.

National Association of REALTORS® a fost infiintata la data de 12 Mai 1908 in Statele Unite ale Americii cu obiectivul “de a uni agentii imobiliari din America cu scopul de a exercita eficient o influenta puternica asupra asepctelor ce influenteaza interesele imobiliare”. Marca REALTOR® a fost inregistrata la data de 13 Septembrie 1949, iar logo-ul “R” a fost adoptat in anul 1973. 

Inca de la primii ani de existenta, NAR a recunoscut nevoia de specializare in randul agentilor imobiliari si a creat, sustinut si constituit diferite entitati care au evoluat pe parcursul anilor in institutii si consilii educationale. Mai multe despre istoria NAR, puteti regasi aici.

APAIR functioneaza dupa modelul NAR, promoveaza valorile promovate de NAR, sustine educatia si specializarea in randul agentilor imobiliari si, in parteneriat cu entitatile educationale afiliate NAR, pune la dispozitia agentilor imobiliari din Romania cursuri acreditate NAR.

Agentii imobiliari membri ai APAIR adera la Codul Etic al APAIR si NAR si isi asuma respectarea prevederilor Codului Etic fata de clienti si consumatori, fata de public si fata de colegi in intreaga lor activitate profesionala.  

Termenul REALTOR ® denota competenta, onestitate si inalta integritate profesionala, ca urmare a aderarii la un ideal de conduita morala in relatiile de afaceri. Nicio perspectiva de profit si niciun fel de instructiune din partea unui client nu vor putea vreodata sa justifice indepartarea unui REALTOR® de la acest ideal. 

Odoo • Text and Image