Beneficiile MembrilorBun venit in familia REALTOR®-ilor!

 

Sa te alaturi comunitatii agentilor imobiliari din APAIR este probabil cea mai inspirata decizie pentru carierea ta in imobiliare.  Comunitatea noastra este in continua crestere si intregeste familia celor peste 1.3 milioane agenti imobiliari la nivel global care au imbratisat valorile etice și profesionale formulate de partenerul nostru, National Association of REALTORS® din SUA pentru practicienii in imobiliare. Brand-ul REALTOR® te va ajuta sa te faci remarcat ca profesionist, iar apartenenta la aceasta comunitate iti va aduce beneficii concrete, instrumente de business si date despre piata, oportunitati educationale si relatii profesionale de calitate.

 

Standarde profesionale inalte

Codul Etic este angajamentul nostru pentru performanta si un un nivel ridicat al serviciilor pe care le furnizam in piata imobiliara. Acesta este fundamental comunitatii noastre, pentru ca defineste modul in care REALTOR®-ii se angajeaza in afacerea imobiliara si modul in care acestia relaționeaza cu clientii, beneficiarii serviciilor imobiliare si intre ei.

 

Diferentiaza-te!
Ca membru al APAIR, ai dreptul de a folosi brandul REALTOR® si valoarea castigata in timp a acestuia, evaluata actualmente la 5 miliarde USD, pentru a te remarca si pentru a arata consumatorilor ca iti asumi un standard care face diferenta in domeniul serviciilor imobiliare.

 

Cooperare
Foloseste accesul preferential la Sistemul de Listare Multipla si Cooperare, FlexMLS, pentru a coopera in sprijinul clientilor tai si pentru a-ti procura date reale și actuale despre piata.

 

Educatie continua
In APAIR credem ca succesul si performanta profesionala sunt in stransa legatura cu educatia continua, de aceea am dezvoltat programe educationale locale periodice si organizam cursuri international la care poti avea acces preferential.  

 

Treci la nivelul urmator!
Ca membru APAIR vei avea acces la platforma educationala oferita de National Association of REALTORS® pentru acreditari și certificari internationale, precum și la biblioteca digitala.


Oportunitati globale

Reteaua de profesionisti in imobiliare afiliati la National Association of REALTOR® inglobeaza peste 80 tari. Parteneriatele bilaterale incheiate de NAR ® fac posibila conclucrarea internationala intre practicieni cu aceleasi valori și principii, cele formulate de Codul Etic.

 

Comunitatea conteaza!

In APAIR iti alegi comunitatea profesionala. Impreuna este intotdeauna mai bine. Alatura-te si vei gasi compania unor profesionisti dornici sa contribuie pentru binele consumatorilor si al profesiei, deschiai catre cooperare si colaborare, care au ca obiectiv comun cresterea standardelor profesionale, prin asumarea valorilor Codului Etic.

Economiseste!

Venim in sprijinul afacerii tale cu tarife preferentiale obținute prin incheierea unor parteneriate cu firme din domenii conexe.