Nr. Licență: B-0384
Bucuresti, Str. Docentilor nr. 9
Bucuresti
România
0752.415.470
livia.pirvulescu@remax.ro

PÎRVULESCU Livia

REMAX PROPERTIES

Activez in agentia RE/MAX Properties si sunt specializata pe vanzari si inchirieri pe segmentul de piata rezidential, in special pe zonele centrale/ultracentrale ale Bucurestiului.
De la sfarsitul anului 2019, am deosebita placere sa fiu REALTOR®, membru al Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania.
Mi-am propus sa ofer tuturor clientilor alaturi de care aleg sa lucrez, servicii de consultanta imobiliara la un standard inalt de calitate, siguranta si transparenta, astfel incat la final sa aiba o experienta de tranzactionare cu adevarat pozitiva!
Practic aceasta meserie cu mare placere, implicare si responsabilitate, bazandu-mi afacerea pe reputatie si recomandari. Pentru mine o tranzactie imobiliara nu este o simpla vanzare, cumparare sau inchiriere, ci mai degraba un client multumit, astfel incat acesta sa fie incatat sa ma recomande ulterior oricarei cunostinte, prieten care are nevoie de servicii imobiliare de calitate.
Astept cu entuziasm sa ne cunoastem si sa vedem cum putem ajunge impreuna la cele mai bune rezultate pentru tine! Nu ezita sa ma contactezi!