Nr. Licență: B-0576
str. Gheorghe Popescu, sector 5
București
România
0744.533.497
contact@danhizanu.ro

HIZANU Daniel

DAN HIZANU


Sunt Dan Hizanu și te invit să discutăm despre „acasă”.

Pentru mine, „acasă” este domeniul imobiliar, un domeniu în care activez de 20 de ani, în care dețin studii de MASTER, certificare REALTOR și în care investesc pasiune și consecvență zi de zi.

Primele mele experiențe profesionale în acest domeniu au fost diferite dar, în final, complementare – în Marea Britanie am lucrat pe piața rezidențială din Londra iar apoi, revenit în București, am înființat propria agenție și am derulat primele tranzacții de anvergură cu terenuri din zona de Nord a Bucureștiului.

Între timp, mi-am îmbogățit setul de instrumente de lucru cu abordări și tehnici ale unuia dintre cei mai mari jucători internaționali din real estate, Remax, și m-am dezvoltat pe zona rezidențială și comercială din București și împrejurimi.

Ceea ce vă ofer, la începutul oricărei colaborări, este o analiză corectă a valorii proprietăților, evaluarea riscurilor de piață și identificarea oportunităților de investiții profitabile. Sunt premise foarte importante în succesul oricărui demers și am mereu grijă să le tratez cu atenție și meticulozitate.

Vă aștept, așadar, cu întreaga rezervă de experiență și know-how de care dispun în acest moment, să discutăm următoarea dumneavoastră investiție sau monetizare în domeniul imobiliar!