Nr. Licență: B-0533
Bulevardul Unirii 71
Bucuresti
România
0741.383.118
sergiu.borta@remax.ro

BORTA Sergiu

REMAX QUALITY


Construirea unei fundații solide pentru biroul nostru a început cu o viziune comună: să creăm un spațiu în care calitatea și valoarea depășesc așteptările, în care să oferim clienților noștri nu doar tranzacții imobiliare, ci și sprijin personalizat în atingerea succesului. Am considerat că acest obiectiv merită să fie îmbrățișat printr-un nume reflectând această aspirație - "RE/MAX Quality".

Pentru a da viață acestei viziuni, adoptăm o abordare strategică în selectarea echipei noastre. Fiecare membru este selectat cu atenție, în funcție de abilitățile lor complementare și a angajamentului față de excelență. Acest colectiv divers de profesioniști a venit să alcătuiască nucleul biroului nostru și a adus laolaltă o paletă variată de experiențe și expertiză.

Astfel, obiectivul nostru zilnic este asistența în obținerea succesului personal al agenților parteneri și deservirea calitativă a clienților noștri. Conceptul de calitate în toate aspectele noastre de activitate reprezintă un punct esențial în fiecare interacțiune cu clienții noștri. Alocăm timp pentru a ne cunoaște clienții, pentru a înțelege în profunzime obiectivele lor și a le oferi soluții adaptate.

Oferim consultanță bazată pe date reale, contribuind astfel la luarea deciziilor informate și promovând încrederea reciprocă. Suntem martorii unor momente speciale în viața clienților noștri - de la cumpărarea primei lor case la dezvoltarea afacerilor și investițiilor imobiliare. Fiecare succes al clienților noștri ne aduce o satisfacție profundă, confirmând că abordarea noastră concentrată pe calitate și sprijin are un impact semnificativ în viețile lor.

RE/MAX Quality reprezintă nu doar o afacere pentru noi, ci și o misiune de a aduce calitate și valoare în viața oamenilor, de ai sprijini în realizarea viselor și de a contribui la succesul lor personal și imobiliar.