Nr. Licență: -0562
Str. Alexandru Constantinescu, nr. 41, et. 2, ap. 3
Bucuresti 011472
România
+40 771 310 846
0720 018 951
iulian.baragau@remax.ro

BĂRĂGĂU Iulian

RE/MAX OPTIMUS

Cu o experienţă de peste 28 de ani în Marketing & Vânzari, dintre care aproape 20 de ani în domeniul asigurărilor de viață şi generale, unde am învăţat ce înseamnă să ofer servicii impecabile clienţilor mei, în 2020 am decis să-mi lărgesc sfera de activitate și în domeniul imobiliar.

Pentru că în viaţa mea profesională m-am bazat continuu pe calitate şi m-am concentrat pe educaţie, dorindu-mi întotdeauna să învăţ de la cei mai buni în domeniu, am ales să mă alătur celei mai mari agenţii imobiliare din lume şi să fac parte din casa celor mai buni agenţi, în speță biroul Optimus din cadrul RE/MAX Romania.

În 2023, din aceleași motive, educație continuă, etică și profesionalism, am ales să mă alătur A.P.A.I.R., locul unde am întâlnit colegi de breaslă a căror activitate se bazează strict pe un Cod Etic și pe o continua educație care permite membrilor săi să ofere servicii impecabile clienților.

Un adevăr simplu: TOŢI suntem CLIENŢI!
Şi noi toţi vrem să fim trataţi prompt, cu respect, responsabilitate si încredere.

Eu te pot ajuta să vinzi, să cumperi, să închiriezi orice produs imobiliar. Pun la dispoziţie deschidere, corectitudine, timp, energie şi multă dedicare pentru ca tu să obţii o tranzacție în cel mai scurt timp, cel mai bun preţ, cu cel mai puţin stres.
Aşa că tot ce trebuie să faci tu, este să mă contactezi dacă ai nevoie de un serviciu sau un simplu sfat în domeniul imobiliar.

Promit să fiu disponibil atât ţie cât şi recomandărilor tale, în cel mai scurt timp posibil!