Workshop Online „Gestioneaza obiectiile simplu si eficient” | APAIR

Workshop Online „Gestioneaza obiectiile simplu si eficient”

26.10.2021 09:00 la 26.10.2021 13:00 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closed


Multe tranzacții se pierd pentru că nu obții contractul de reprezentare exclusivă, deoarece tratezi obiecții false și nu neutralizezi adevăratele obiecții ale potențialilor clienți.

Obiecțiile pot fi partea cea mai frumoasă a vânzării, deoarece îți oferă oportunitatea de a clarifica aspecte importante pentru clientul tău.  

În cadrul acestui Workshop LIVE, Ana-Maria Istrati, trainer acreditat APAIR și NAR, îți va oferi tehnici clare și mesaje puternice prin care să depășești obiecțiile unui vânzător și să obții contractul de reprezentare exclusivă.

 Ce vei afla:
        cum poți preîntâmpina obiecțiile
        cum să reacționezi când primești o obiecție  
     ✅  cum identifici obiecția reală   
     ✅  cel puțin o metodă eficientă de a trata obiecțiile      
    ✅  ce mesaje cheie să folosești pentru a neutraliza obiecțiile
       
 Bonus: vei afla tehnicile folosite cu succes în practică de Ana-Maria și le vei putea utiliza și tu imediat.

La finalul workshop-ului, vei ajunge să înțelegi și să te bucuri de primirea unor obiecții, interpretându-le ca pe declarații ale potențialilor tăi clienți care își manifestă interesul de a colabora cu tine.

Vei înțelege arta de a răspunde profesionist obiecțiilor, pentru a avea mai multe tranzacții și pentru a face diferența dintre tine și alți agenți.

"După ce am învățat și aplicat cu succes tehnici clare de gestionare și tratare a obiecțiilor, am conștientizat că dacă le-aș fi aplicat mai devreme, aș fi avut cu cel puțin 30% mai multe contracte de reprezentare în portofoliu." spune Ana-Maria. 

Despre Ana-Maria Istrati: REALTOR® din 2015, trainer APAIR și NAR din 2019,  Ana-Maria este practicantă a Reprezentării Exclusive ca mod de lucru din anul 2014, iar investiția continuă în educație și clienții mulțumiți o recomandă ca pe un practician de la care colegii de breaslă au oportunitatea de a culege informații cu aplicabilitate directă în activitatea cotidiană.

Participă și tu la Workshop-ul LIVE organizat de APAIR în clasă virtuală, exclusiv online, în data 26.10.2021, orele 09:00-13:00 și vei afla cum obținerea semnăturilor pe contractul de reprezentare exclusivă devine doar o formalitate când ai răspunsurile potrivite pentru orice provocare!

Preț: 150 lei/cursant*.
Membrii APAIR beneficiază de 20% discount.

 

Când

Din 26.10.2021 09:00
La 26.10.2021 13:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream