Workshop Online - Analiza Comparativă de Piață prin FlexMLS | APAIR

Workshop Online - Analiza Comparativă de Piață prin FlexMLS

15.04.2021 09:00 la 15.04.2021 12:00 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closed


⭐️⭐️ Care este cel mai răspândit motiv pentru care nu se vând proprietățile?

➡️➡️ Prețul supraevaluat, o știm cu toții!

Stabilirea prețului corect al unei proprietăți reprezintă cheia unei tranzacții încheiate cu succes.

De ce să investești bani în marketing și timp la vizionări pentru o proprietate supraevaluată sau la care nu cunoști valoarea reală? 

🍀 Prețul obținut pentru proprietate este invers proporțional cu timpul de ședere în piață, iar stabilirea corectă a valorii de piață a unei proprietăți este fundamentală pentru îndeplinirea obligațiilor asumate față de client, dar și pentru predictibilitatea business-ului tău ca agent imobiliar.

👍 Utilizarea corectă a Analizei Comparative de Piață – ”Comparative Market Analysis” din FlexMLS te poziționează ca un profesionist desăvârșit care oferă servicii de reprezentare exclusivă vânzătorilor la cel mai înalt nivel.

⭐️ ⭐️Despre Curs:

Impactul Analizei Comparative de Piață - noțiuni teoretice

Cum punem în practică - David va efectua de la început până la final o CMA în FlexMLS

Întrebări și răspunsuri 

⭐️ David Grigorescu, practicant al reprezentării exclusive, ne va arăta ce statistici să consultăm, cum să identificăm corect cumpărătorul țintă, cum să alegem corect proprietățile comparabile și cum să aplicăm ajustările pentru a evita supraevaluarea prețului proprietății.

️ Pentru realizarea Analizei Comparative de Piață în timpul Workshop-ului, David Grigorescu va utiliza și va explica beneficiile instrumentului pe care îl utilizează de peste 10 ani - CMA din FlexMLS. 

Pentru a beneficia de serviciile MLS.ro cu scopul de a te diferenția în fața clienților tăi prin CMA-uri cât mai exacte, cooperarea transparentă și eficientă între agenți imobiliari din regiunea ta și pentru a lista pe mls.ro proprietățile tale exclusive, intră pe https://www.mls.ro/, iar pentru a vedea lista agenților deja abonați, click aici: https://www.mls.ro/agenti-de-reprezentare

⏰ DATA ȘI LOCAȚIA

15 Aprilie 2021 | 09:00 – 12:00 | 📌Online Live

⭐️ ⭐️ LECTOR:

🔹 David Grigorescu, REALTOR® și Trainer acreditat APAIR, lucrează neîntrerupt ca agent imobiliar din 2003, iar din 2013 a ales Reprezentarea Exclusivă ca singurul mod de lucru.

🔹David e dornic să împărtășească secretele adunate pe parcursul anilor, așa că te invităm să-ți pregătești întrebările și să te înscrii la Workshop.

⭐️ ⭐️ TAXA DE PARTICIPARE

➡️Taxa de participare este de 150 lei / persoană și include participarea la evenimentul Live Online.

➡️Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20% la înscriere.

ÎNSCRIERE

⭐️ ⭐️Accesul în Workshop este limitat și se face doar în baza înscrierii și confirmării plății. 

Când

Din 15.04.2021 09:00
La 15.04.2021 12:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream