Workshop „Marketingul proprietății & Prețul corect vinde!” - SIBIU | APAIR

Workshop „Marketingul proprietății & Prețul corect vinde!” - SIBIU

22.06.2024 09:00 la 22.06.2024 17:00 (Europe/Bucharest)

Tip Bilet
Valabilitate inregistrare
Preț
Cantitate
Tip Bilet Workshop „Marketingul proprietății & Prețul corect vinde!”
Workshop „Marketingul proprietății & Prețul corect vinde!”
Valabilitate Inregistrare
22.06.2024
Preț
650,00 lei 650.0 RON
CantitateVă invităm la un eveniment unic, desfășurat în premieră, la SIBIU, pe 22 iunie!

La HOTEL RAMADA, str. Emil Cioran 2.

 

Două ateliere dedicate acelor agenți imobiliari care doresc:

- să devină extrem de eficienți, prin obținerea celui mai bun raport între contractele de reprezentare exclusivă semnate și numărul de contracte închise cu succes;

- să se poziționeze corect în relația cu potențialii clienți, astfel încât propria contribuție să reprezinte o investiție pentru tranzacții reușite.

  

Atelierul „Derularea contractului de reprezentare exclusivă și marketingul proprietății" este un workshop ce aduce claritate în etapa decisivă în care agentul imobiliar demonstrează în fapt proprietarului că el a fost cea mai bună alegere, oferind cel mai potrivit suport pentru vânzarea imobilului în cel mai scurt timp și la prețul cel mai bun.

 

Pregătirea proprietății și a proprietarului, staging imobiliar, planul de marketing, organizarea vizionărilor, negocierea și primirea ofertelor scrise sunt doar cateva din reperele ce se vor discuta în cadrul atelierului.

 

Iulian Niculae, REALTOR® și Președinte al Comisie de Educație APAIR®, lucrează în branșa agenților imobiliari din 1993, în anul 2001 și-a deschis propria agenție, iar din 2010 a îmbrățișat reprezentarea exclusivă ca mod de lucru în industrie. A abordat segmentul locuințelor noi, semnând contracte prin care a reprezentat exclusiv mai multe ansambluri imobiliare, cele mai cunoscute fiind LaRa Condominium Otopeni și LOFT Green Apartments Mogoșoaia.

Experiența sa dobândită în mod experiențial stă la baza fundației atelierelor susținute în cadrul APAIR®.

 

 

De la orele 13.30, în cadrul workshop-ului „Prețul corect vinde!”, vei exersa alături de Ileana Preda cum să te poziționezi în cadrul conversațiilor cu potențialii tăi clienți pentru ca aceștia să își dorească să lucreze cu tine și să te perceapă drept o investiție, nu un cost.

 

TU ești singurul responsabil de afacerea ta și succesul clienților tăi!

 

Fie că este sau nu de acord cu informațiile prezentate, inițial, potențialul tău client vede doar costurile. Cum te poziționezi în relația cu acesta în așa fel încât toată contribuția ta să reprezinte o investiție pentru o tranzacție de succes?

Ce instrumente folosim pentru a determina o marjă de preț în care un bun imobil se vinde? Cum prezentăm informațiile despre prețul recomandat pentru ca interlocutorul nostru să poată lua cea mai bună decizie pentru sine? Cum tratăm întrebările sau potențialele obiecții ce pot apărea în cadrul acestor discuții?

 

lleana Preda, REALTOR®️, trainer acreditat APAIR® și NAR®, este membru NAR® din 2003 și membru APAIR® din 2010. În activitățile sale educaționale, Ileana sprijină și promovează în mod constant valorile APAIR® și reprezentarea exclusivă ca mod de lucru.

 

 

 🤝Investiția în dezvoltarea ta personală și profesională: 650 Lei + TVA.

 

Preț special pentru Realtori®: 520 Lei + TVA.
(Membrii APAIR® beneficiază de un discount de 20%

 

👉Program curs: 22 iunie 2024, orele 9.00 – 12.30; 13.30 – 17.00

 

În cazul în care întâmpinați probleme la înscrierea pe site, vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@apair.ro. Specificați cursul, numele persoanei care va participa și datele de facturare. Locul în sală este confirmat după achitarea facturii de înscriere.

Când

Din 22.06.2024 09:00
La 22.06.2024 17:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream