Workshop „Derularea contractului de reprezentare exclusivă și marketingul proprietății” | APAIR

Workshop „Derularea contractului de reprezentare exclusivă și marketingul proprietății”

17.10.2023 09:00 la 17.10.2023 13:00 (Europe/Bucharest)

Tip Bilet
Valabilitate inregistrare
Preț
Cantitate
Tip Bilet Workshop „Derularea contractului de reprezentare exclusivă și marketingul proprietății”
Workshop „Derularea contractului de reprezentare exclusivă și marketingul proprietății”
Valabilitate Inregistrare
24.05.2024
Preț
250,00 lei 250.0 RON
Cantitate 

Ura!!! Tocmai ai semnat contractul de reprezentare exclusivă dar, parcă, mai ai de făcut câțiva pași până îți încasezi comisionul!

 

Despre ce e vorba?

 

Atelierul „Derularea contractului de reprezentare exclusivă și marketingul proprietății" este un workshop ce aduce claritate în etapa decisivă în care agentul imobiliar demonstrează în fapt proprietarului că el a fost cea mai bună alegere, oferind cel mai potrivit suport pentru vânzarea imobilului în cel mai scurt timp și la prețul cel mai bun.

 

Pregătirea proprietății și a proprietarului, staging imobiliar, planul de marketing, organizarea vizionărilor, negocierea și primirea ofertelor scrise sunt doar cateva din reperele ce se vor discuta în cadrul atelierului.

 

Ediția aceasta se adresează acelor agenți imobiliari ce doresc să devină eficienți prin obținerea celui mai bun raport între contractele de reprezentare exclusivă semnate și numărul de contracte închise cu succes.

 

Iulian Niculae, REALTOR® și membru APAIR®, lucrează în branșa agenților imobiliari din 1993, în anul 2001 și-a deschis propria agenție, iar din 2010 a îmbrățișat reprezentarea exclusivă ca mod de lucru în industrie. A abordat segmentul locuințelor noi, semnând contracte prin care a reprezentat exclusiv mai multe ansambluri imobiliare, cele mai cunoscute fiind LaRa Condominium Otopeni și LOFT Green Apartments Mogoșoaia.

Experiența sa dobândită în mod experiențial stă la baza fundației atelierelor susținute în cadrul APAIR®.


Vrei să participi?

Atelierul se va desfășura în format fizic, în București, str. Halelor nr 5 - Commons Unirii. Accesul la curs se face în limita locurilor disponibile, în baza înscrierii confirmate.

Cost: 250 RON. Membrii APAIR® beneficiază de 20% reducere.

În cazul în care întâmpinați probleme la înscrierea pe site, vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@apair.ro. Specificați cursul, numele persoanei care va participa și datele de facturare. Locul în sală este confirmat doar după achitarea facturii de înscriere.

Când

Din 17.10.2023 09:00
La 17.10.2023 13:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream