Webinar gratuit MLS.ro | CMA - Pretul recomandat, sumarul si raportul generat | APAIR

Webinar gratuit MLS.ro | CMA - Pretul recomandat, sumarul si raportul generat

12.10.2022 15:00 la 12.10.2022 16:00 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closed

𝟭𝟮 𝗼𝗰𝘁𝗼𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 | 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟱:𝟬𝟬
⭐𝗙𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁 𝗱𝗲: 𝗥𝗮𝗹𝘂𝗰𝗮 𝗝𝘂𝗴𝗮𝗻𝗮𝗿𝘂 (𝗠𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗶𝗶 𝗖𝗹𝗶𝗲𝗻𝘁̦𝗶 𝗠𝗟𝗦.𝗿𝗼) 𝘀̦𝗶 𝗜𝗹𝗲𝗮𝗻𝗮 𝗣𝗿𝗲𝗱𝗮 (𝗥𝗘𝗔𝗟𝗧𝗢𝗥® 𝘀̦𝗶 𝗮𝗴𝗲𝗻𝘁 𝗶𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗶𝗮𝗿 𝗹𝗮 𝗞𝗲𝗹𝗹𝗲𝗿 𝗪𝗶𝗹𝗹𝗶𝗮𝗺𝘀 𝗧𝗼𝗽 𝗔𝗴𝗲𝗻𝘁)
🔔𝗜𝗻𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁̦𝗶 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗶: 𝗦𝗼𝗿𝗶𝗻 𝗨𝗱𝗿𝗲𝗮 (𝗙𝗼𝗻𝗱𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗠𝗟𝗦.𝗿𝗼 𝘀̦𝗶 𝗔𝗣𝗔𝗜𝗥) 𝘀̦𝗶 𝗜𝗴𝗼𝗿 𝗣𝗼𝘀𝘁𝗼𝘃𝗮𝗻𝘂 (𝗥𝗘𝗔𝗟𝗧𝗢𝗥® 𝘀̦𝗶 𝗮𝗴𝗲𝗻𝘁 𝗶𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗶𝗮𝗿 𝗹𝗮 𝗦𝗶𝗺𝘀 𝗣𝗮𝗿𝗸𝗺𝗮𝗻)
Pentru că ne dorim ca tu, profesionistul din domeniul imobiliar să îți desfășori activitatea cât mai bine și să oferi servicii valoroase la fiecare pas în activitatea ta zilnică, îți oferim o serie de webinarii gratuite în colaborare cu MLS.ro.

𝗗𝗲 𝗰𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶:
Vei obține rezultate mai bune în activitatea ta zilnică, vei cunoaște mai bine piața imobiliară, vei primi mai multă încredere din partea clienților, vei avea toate informațiile de care ai nevoie ca să poți semna ușor mai multe contracte de reprezentare exclusivă și cu siguranță vei avea mai multă satisfacție profesională.


𝗦𝘂𝗯𝗶𝗲𝗰𝘁𝗲𝗹𝗲 𝘄𝗲𝗯𝗶𝗻𝗮𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶
• Interpretarea prețurilor generate de sistem

• Aprofundarea Sumarului CMA
• Generarea raportului analizei de piață pentru a fi explicat vânzătorului
• Sesiune Q&A

𝗖𝗲 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗠LS.𝗿𝗼:
MLS.ro (powered by Flexmls) este un serviciu de listare multiplă a proprietăților (Multiple Listing Service sau MLS) reglementat de APAIR. Sistemul MLS.ro cuprinde o bază de date cu un număr de peste 250.000 de proprietăți și este un instrument care sprijină cooperarea între agenți imobiliari.

𝗩𝗿𝗲𝗶 𝘀𝗮̆ 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶?
👉 Înscrierea la curs se face gratuit, folosind butonul de Inregistrare
👉Cursul se va susține online, prin utilizarea platformei Zoom. Datele de logare le vei primi prin email, în ziua dinaintea evenimentului.

Când

Din 12.10.2022 15:00
La 12.10.2022 16:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream