Curs online GRATUIT: Cod Etic și Inițiere REALTOR® | APAIR

Curs online GRATUIT: Cod Etic și Inițiere REALTOR®

14.09.2021 09:00 la 14.09.2021 15:00 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closedCurs Online GRATUIT: Cod Etic si Iniţiere Realtor®

14 Septembrie | 9:00-15:00 | ONLINE

Vrei să știi cum poți să ai mai multe beneficii pentru tine, pentru clienții tăi și pentru întreaga piață imobiliară? ➡️Respectând un Cod Etic, prin care adopți anumite standarde profesionale.

În lipsa unor normative și reglementări ale profesiei de agent imobiliar în România, pentru un consumator de servicii imobiliare este destul de greu să aprecieze profesionalismul unui agent imobiliar. Tocmai de aceea, este esențial să fii recunoscut ca un specialist în domeniu și validat de o Asociație Profesională.


În data de 14 Septembrie 2021, te invităm să participi la cursul de Cod Etic și Iniţiere Realtor®.

Ai oportunitatea de a participa la Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® din confortul casei sau biroului tău, din oraşul tău.  Oriunde te afli, noi îţi pregătim o experienţă nouă şi interacţiune cu colegii din APAIR, ONLINE- în sala virtuală.

 

👉 Ce este un REALTOR®?

REALTOR®: este acel agent imobiliar care parcurge și își asumă o educație privind Codul Etic, instrumentul care îi ghidează conduita atât față de public și clienți, cât și față de comunitatea imobiliară.

 

👉 Ce  este Codul Etic?

Codul Etic reprezintă fundația educației profesionale în APAIR. Acesta ghidează agenții imobiliari și arată publicului nivelul de angajament, educație și dedicație pentru profesia de agent imobiliar al fiecărui REALTOR®.

Beneficiem de acest Cod Etic prin parteneriatul APAIR cu National Association of REALTORS® (NAR) din SUA – cea mai mare asociație imobiliara din lume, ce are peste 1,4 milioane membri.

Regula este una foarte simplă: Fă pentru ceilalți ceea ce ai vrea ca ceilalți să facă pentru tine!

În afară de valorile care ne țin împreună, apartenența la comunitatea APAIR este o practică continuă, care presupune implicare, simțul de apartenență, calitatea relațiilor pe care le stabilim și entuziasmul de a fi parte din ceva mai mare decât noi înșine.


👉 Despre curs:
Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® își propune să parcurgă Codul Etic, dar mai ales să familiarizeze participanții cu practica apartenenței la o comunitate imobiliară în care să fie înconjurați de profesioniști responsabili, educați și dornici să contribuie și să facă parte dintr-o lume imobiliară mai bună.

Cursul se adresează membrilor APAIR, membrilor în devenire / simpatizanți, precum și oricărui profesionist din domeniul imobiliar care doreşte să ne cunoască. Este GRATUIT, iar participarea este condiționată de înregistrare.

 Vom discuta despre:
Cine suntem: NAR, Codul Etic, APAIR;
Viziune: unde ne dorim să ajungem?
Ce așteptări au membrii de la Asociație?
Cum funcționează Asociația?
Codul Etic: prezentare articole și studii de caz.
Relația de lucru cu publicul al REALTORILOR®
APAIR, Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru, MLS.
Brandul REALTOR® - instrucțiuni de folosire, protecție marcă.
Implicare & contribuție.

 

Important de știut:

* Conform Statutului APAIR, fiecare membru acceptă să urmeze și să absolve anual un curs de instruire cu privire la Codul Etic al Asociației;

*Agenții imobiliari care doresc să devină membri APAIR, vor susține un examen de Cod Etic (imediat după terminarea cursului);

 

 👉 Traineri: lleana Preda  și David Grigorescu

lleana Preda, Realtor® și trainer acreditat APAIR, membru NAR din 2003 și membru APAIR din 2010. În activitățile sale educaționale, Ileana a sprijinit și a promovat constant valorile APAIR și reprezentarea exclusivă, ca mod de lucru. 


David Grigorescu, REALTOR® și Trainer acreditat APAIR și NAR , lucrează neîntrerupt ca agent imobiliar din 2003, iar din 2013 a ales Reprezentarea Exclusivă ca singurul mod de lucru.

Notă

👉 Înscrierea la curs se face prin completarea formularului;
👉 Cursul se susține ONLINE, prin utilizarea platformei Zoom. Datele de logare le vei primi prin email, în ziua dinaintea evenimentului.  
👉Program curs: 9:00-15:00 

 

 

Când

Din 14.09.2021 09:00
La 14.09.2021 15:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream