CURS INTERNAȚIONAL: SELLER REPRESENTATIVE SPECIALIST (SRS) | APAIR

CURS INTERNAȚIONAL: SELLER REPRESENTATIVE SPECIALIST (SRS)

21.04.2023 09:00 la 22.04.2023 17:00 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closedCURS INTERNAȚIONAL: SELLER REPRESENTATIVE SPECIALIST (SRS)

 

·         București, Hotel International, Str. Cauzasi 27

·         21 – 22 aprilie, 9:00 – 17:00

·         Susținut de Igor Postovanu - trainer acreditat APAIR și NAR

     ATENTIE! În cazul în care întâmpinați probleme la înscrierea pe site, vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@apair.ro. Specificați cursul, numele persoanei care va participa și datele de facturare. Locul în sală este confirmat doar după achitarea facturii de înscriere. 

Piața imobiliară și fluctuațiile în vânzări continuă să îi surprindă și pe cei mai vechi profesioniști din domeniu. Cifrele arată într-adevăr scăderi masive în București: în ianuarie au fost efectuate aproape 7000 de tranzacții, comparativ cu lunile anterioare când media era de peste 13.000.

Contextul actual dificil nu trebuie însă te demotiveze, ci din contră, reprezintă momentul când trebuie să acționezi și să te asiguri că tehnicile tale de vânzare îți vor securiza următoarele tranzacții. Ești pregătit să afli secretele unui agent eficient indiferent de condițiile din piață?

Te invităm la SELLER REPRESENTATIVE SPECIALIST (SRS) – unul dintre cele mai așteptate cursuri cu focus pe vânzări! Cursul SRS a susținut parcursul profesional a numeroși agenți imobiliari care astăzi oferă servicii de reprezentare la cel mai înalt nivel și cu rezultate pe măsură.

Te așteptăm la SRS, alături de Igor Postovanu, trainer acreditat APAIR și un profesionist recunoscut în piață pentru experiența sa extinsă în domeniul imobiliar, pentru a descoperi care sunt instrumentele și tehnicile de care ai nevoie pentru a trece la următorul nivel al carierei tale și pentru a obține cele mai bune rezultate.

Pe parcursul celor două zile intensive de curs vei afla:

·         Cum îți crești sfera de influență și cum identifici clienți pontențiali mai ușor?

·         Știi să îi arăți proprietarului care vinde singur la câte riscuri și provocări se expune?

·         Cum gestionezi obiecțiile proprietarilor ca un adevărat specialist în domeniul imobiliar?

·         Știi să identifici strategia de promovare potrivită pentru fiecare proprietate? Sau crezi că aceeași strategie de vânzare funcționează pentru toate proprietățile?

·         Cum îți stabilești valoarea comisionului? Și cum comunici proprietarului valoarea comisionului tău, astfel încât să nu întâmpini obiecții?

·         De ce este importantă evaluarea proprietății? Cum știi dacă vei putea vinde proprietatea?

·         Poți să promovezi mai atractiv o proprietate decât o faci acum? Care sunt tehnicile prin care creezi interes pentru proprietatea promovată?

·         Unde găsesc cumpărătorii proprietățile dorite? Dar agenții cumpărătorilor?

·         Știi să prezinți proprietarilor ofertele obținute? Cum obții cel mai bun preț atunci când ai mai multe oferte de preț pentru aceeași proprietate?

·         Care sunt tehnicile de negociere cele mai eficiente?

·         Care sunt cele mai eficiente metode de follow-up, ca să câștigi un client termen lung?

Participă la cursul SELLER REPRESENTATIVE SPECIALIST pentru a beneficia de toate resursele de care ai nevoie ca să crești plus-valoarea pe care o aduci clienților tăi, să crești numărul proprietăților din portofoliul tău și să poți închide mai rapid și mai eficient tranzacțiile.

Seller Representative Specialist (SRS), unul dintre cele mai prestigioase programe educaționale din SUA, este acreditat de The Real Estate Business Institute (REBI), comunitatea globală afliată National Association of REALTORS®.

 

Detalii despre înscriere și participare

·         Accesul la curs se face în limita locurilor disponibile și doar în baza înscrierii confirmate.

·         Cost: 1200 RON. Membrii APAIR beneficiază de 20% reducere.

În cazul în care întâmpinați probleme la înscrierea pe site, vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@apair.ro. Specificați cursul, numele persoanei care va participa și datele de facturare. Accesul la curs se face în limita locurilor disponibile și doar în baza înscrierii confirmate.

 

Ai întrebări suplimentare?

Responsabil educație: Toma Filipovici, 0735773269


Când

Din 21.04.2023 09:00
La 22.04.2023 17:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream