Curs Internațional acreditat REBI: Seller Representative Specialist, SRS® | APAIR

Curs Internațional acreditat REBI: Seller Representative Specialist, SRS®

25.03.2021 09:00 la 26.03.2021 17:00 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closed

➡️ 25-26 Martie 2021, 09:00-17:00, Online

🚀 Diferențiază-te în fața clienților tăi vânzători!

💥 Cel mai prestigios curs internațional oferit de NAR agenților imobiliari reprezentanți ai vânzătorilor este disponibil din acest an în România!

Reinventează modul în care îți reprezinți clienții vânzători, participând la cursul de două zile oferit de APAIR cu susținerea REBI (Real Estate Business Institute, afiliat NAR), SRS - Seller Representative Specialist (Specialist în Reprezentarea Vânzătorului)

În perioada 25-26 Martie 2021, între 09:00-17:00, APAIR, în parteneriat cu National Association of REALTORS® (NAR), vă invită să participați la cursul internațional SRS adresat profesioniștilor în imobiliare, desfășurat în limba română.

Majoritatea colegilor care astăzi oferă servicii de reprezentare au participat la cursurile NAR, unde au aflat informații prețioase și structura serviciului de reprezentare.

Află care sunt metodele, instrumentele și tehnicile de care ai nevoie pentru a le oferi clienților tăi vânzători suportul de care au nevoie și pe care îl doresc.

Participând la SRS - Seller Representative Specialist, vei afla răspunsurile la întrebările de mai jos ⤵️

🔸 Cum îți crești sfera de influență și cum identifici clienții țintă mai ușor?

🔸 Știi să îi arăți proprietarului care vinde singur la câte riscuri și provocări se expune?

🔸 Cum gestionezi obiecțiile proprietarilor ca un adevărat Specialist în domeniul imobiliar?

🔸 Știi să identifici strategia de promovare potrivită pentru fiecare proprietate? Sau crezi că aceeași strategie de vânzare funcționează pentru toate proprietățile?

🔸 Cum îți stabilești valoarea comisionului? Și cum comunici proprietarului valoarea comisionului tău, astfel încât să nu întâmpini obiecții?

🔸 De ce este importantă evaluarea proprietății? Cum știi dacă vei putea vinde proprietatea?

🔸 Poți să promovezi și mai atractiv o proprietate decât o faci acum? Care sunt tehnicile prin care creezi interes pentru proprietatea promovată?

🔸 Unde găsesc cumpărătorii proprietățile dorite? Dar agenții cumpărătorilor?

🔸 Știi să prezinți proprietarilor ofertele obținute? Chiar obții cel mai bun preț atunci când obții mai multe oferte de preț pentru o proprietate?

🔸 Tu știi care sunt tehnicile de negociere cele mai eficiente? Iți dorești să înveți o tehnică nouă?

🔸Care sunt cele mai eficiente metode de a face follow-up, că să câștigi un client pe viață? 

Participă la cursul internațional SRS - Seller Representative Specialist și vei avea toate resursele de care ai nevoie ca să aduci un plus de valoare clienților tăi, să crești numărul proprietăților din portofoliul tău și să poți închide mai rapid și mai eficient tranzacțiile.

Ana-Maria Istrati, REALTOR®, trainer APAIR acreditat NAR și REBI.

Despre Ana-Maria Istrati: REALTOR® din 2015, trainer APAIR și NAR din 2019, Ana-Maria este practicantă a Reprezentării Exclusive ca mod de lucru din anul 2014, iar investiția continuă în educație și clienții mulțumiți o recomandă ca pe un practician de la care colegii de breaslă au oportunitatea de a culege informații cu aplicabilitate directă în activitatea cotidiană.

„Trecerea de la intermediere la reprezentare exclusivă nu a fost ușoară sau lipsită de obstacole, iar după doi ani de încercări și contracte obținute cu greu, participarea la SRS în decembrie 2015 mi-a adus claritate asupra procesului de RE și m-a ajutat să ofer ulterior servicii la un standard ridicat clienților mei.

Principalul motiv pentru care m-am antrenat pentru a deveni trainer acreditat REBI și a livra acest curs este dorința de a contribui la scurtarea timpului în care cei mai mulți colegi de breaslă vor face trecerea către serviciile de reprezentare exclusivă oferite clienților.” ne împărtășește Ana-Maria.

🤝 INVESTIȚIA TA ÎN DEZVOLTAREA PERSONALĂ ȘI PROFESIONALĂ

🚀Curs de două zile, SRS - Seller Representative Specialist - 800 lei

⭐ Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20%.

💥 Înscrie-te acum, locurile sunt limitate!

*Prețul include participarea la 2 zile de curs, manualul de curs.

Note: Înscrierea la curs este nominală și nu poate fi cedată către o altă persoană.

Când

Din 25.03.2021 09:00
La 26.03.2021 17:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream