Curs Cod Etic și Iniţiere Realtor® - ONLINE | APAIR

Curs Cod Etic și Iniţiere Realtor® - ONLINE

08.12.2020 09:00 la 08.12.2020 14:30 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closed

Odoo • Image and Text

Ai oportunitatea de a participa din confortul casei sau biroului tău, din oraşul tău. Oriunde te afli, noi îţi pregătim o experienţă nouă şi interacţiune cu colegii din APAIR, la al treilea Curs de Cod Etic şi Iniţiere REALTOR® susţinut în sală virtuală.

 

ETICA - sigur face parte din valorile tale!


Învaţă cum să foloseşti Codul Etic astfel încât să ai mai multe beneficii pentru tine, pentru clienţii tăi şi pentru întreaga piaţă imobiliară, de la Trainer-ul APAIR: Igor Postovanu.

 

⭐️ CURSUL este GRATUIT și ONLINE, iar participarea este condiționată de înregistrare.⭐️

 

🔝REALTOR®: este acel agent imobiliar care parcurge și își asumă o educație privind Codul Etic, instrumentul care îi ghidează conduita atât față de public și clienți, cât și față de comunitatea imobiliară.


🔹Beneficiem de acest Cod Etic prin parteneriatul APAIR cu National Association of REALTORS® din SUA - asociație profesională cu peste 1,4 milioane membri.
🔹Codul Etic reprezintă fundația educației profesionale în APAIR. Acesta ghidează agenții imobiliari și arată publicului nivelul de angajament, educație și dedicație pentru profesia de agent imobiliar al fiecărui REALTOR®.
🔹Regula este una foarte simplă: Fă pentru ceilalți ceea ce ai vrea ca ceilalți să facă pentru tine!
🔹În afară de valorile care ne țin împreună, apartenența la comunitatea APAIR este o practică continuă, care presupune implicare, simțul de apartenență, calitatea relațiilor pe care le stabilim și entuziasmul de a fi parte din ceva mai mare decât noi înșine.

 

Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® își propune să parcurgă Codul Etic, dar mai ales să familiarizeze participanții cu practica apartenenței la o comunitate imobiliară în care să fie înconjurați de profesioniști responsabili, educați și dornici să contribuie şi să facă parte dintr-o lume imobiliară mai bună.

 

✅ Cine suntem: NAR, Codul Etic, APAIR
✅ Viziune: unde ne dorim să ajungem.
✅ Ce așteptări au membrii de la Asociație?
✅ Cum funcționează Asociația.
✅ Codul Etic: prezentare articole și studii de caz.
✅ Relația de lucru cu publicul al REALTORILOR®
✅ APAIR, Reprezentarea Exclusivă că mod de lucru, MLS.
✅ Brandul REALTOR® - instrucțiuni de folosire, protecție marca.
✅ Implicare & contribuție.

 

⭐️ DATA: 08 Decembrie 2020 | 09.00 - 14.30

➡️ TRAINER:
Igor Postovanu, REALTOR®, a început activitatea sa profesională ca agent imobiliar în anul 2004. Din 2013 Igor a ales Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru. Până în prezent a acumulat o vastă experiență în reprezentarea vânzătorului și, pentru că își dorește să împărtășească cu colegii de breaslă cele invățate, din anul 2016 Igor activează ca trainer specializat în domeniul imobiliar. Convigerea lui este că educația reprezintă un element esențial în viața profesională a agentului imobiliar, motiv pentru care Igor a investit, in calitate de voluntar, mai mulți ani fiind Președintele Comisiei de Educație APAIR unde s-a ocupat de managementul programelor educaționale ale APAIR.
Igor Postovanu a fost Președinte APAIR în perioada martie 2018 - martie 2019.

 

⭐️⭐️⭐️ CURSUL este GRATUIT, iar participarea este condiționată de înregistrare. ⭐️⭐️⭐️

 

Conform Statutului APAIR, fiecare membru acceptă să urmeze și să absolve anual un curs de instruire cu privire la Codul Etic al Asociației. Membrii APAIR şi cei ce îşi doresc sa devină membri ai APAIR vor susține în cadrul cursului şi examenul de Cod Etic.

 

Înscrie-te acum accesând butonul de mai jos!

 
Oriunde te afli, pe data de 8 Decembrie poţi participa la Cursul de Cod Etic şi Iniţiere REALTOR® organizat de APAIR în mediul ONLINE, iar pentru participare, te rugăm să confirmi prezența completând formularul de mai jos.

 

⭐️⭐️⭐️ Cursul se adresează membrilor APAIR, membrilor în devenire / simpatizanți, precum și oricărui profesionist din domeniul imobiliar care doreşte să ne cunoască.

Când

Din 08.12.2020 09:00
La 08.12.2020 14:30

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream