Curs Cod Etic și Iniţiere Realtor® - ONLINE | APAIR

Curs Cod Etic și Iniţiere Realtor® - ONLINE

01.09.2020 09:00 la 01.09.2020 14:30 (Europe/Bucharest)

Bucuresti, România

Registration for this event is now closed

Odoo • Image and Text

Oportunitate de PARTICIPARE - ONLINE ️ 

Niciodată nu a fost mai uşor să participi la Cursul de Cod Etic şi Iniţiere REALTOR® organizat de APAIR! 

Ai oportunitatea de a participa din confortul casei sau biroului tău, din oraşul tău. Oriunde te afli, noi îţi pregătim o experienţă nouă şi interacţiune cu colegii din APAIR, la al doilea Curs de Cod Etic şi Iniţiere REALTOR® susţinut în sală virtuală.    

ETICA - sigur face parte din valorile tale!  

Învaţă cum să foloseşti Codul Etic astfel încât să ai mai multe beneficii pentru tine, pentru clienţii tăi şi pentru întreaga piaţă imobiliară, de la lectorii APAIR: Bogdan Guțu şi Ana-Maria Istrati. 

CURSUL este GRATUIT, iar participarea este condiționată de înregistrare.

🔝 REALTOR®: este acel agent imobiliar care parcurge și își asumă o educație privind Codul Etic, instrumentul care îi ghidează conduita atât față de public și clienți, cât și față de comunitatea imobiliară.
🔹 Beneficiem de acest Cod Etic prin parteneriatul APAIR cu National Association of REALTORS® din SUA - asociație profesională cu peste 1,4 milioane membri.
🔹 Codul Etic reprezintă fundația educației profesionale în APAIR. Acesta ghidează agenții imobiliari și arată publicului nivelul de angajament, educație și dedicație pentru profesia de agent imobiliar al fiecărui REALTOR®.
🔹 Regula este una foarte simplă: Fă pentru ceilalți ceea ce ai vrea ca ceilalți să facă pentru tine!
🔹 În afară de valorile care ne țin împreună, apartenența la comunitatea APAIR este o practică continuă, care presupune implicare, simțul de apartenență, calitatea relațiilor pe care le stabilim și entuziasmul de a fi parte din ceva mai mare decât noi înșine. Cursul de Cod Etic și Inițiere REALTOR® își propune să parcurgă Codul Etic, dar mai ales să familiarizeze participanții cu practica apartenenței la o comunitate imobiliară în care să fie înconjurați de profesioniști responsabili, educați și dornici să contribuie şi să facă parte dintr-o lume imobiliară mai bună.

  Cine suntem: NAR, Codul Etic, APAIR
Viziune: unde ne dorim să ajungem.
Ce așteptări au membrii de la Asociație?
Cum funcționează Asociația.
Codul Etic: prezentare articole și studii de caz.
Relația de lucru cu publicul al REALTORILOR®
APAIR, Reprezentarea Exclusivă că mod de lucru, MLS.
Brandul REALTOR® - instrucțiuni de folosire, protecție marca.
Implicare & contribuție.

DATA: 01 Septembrie 2020 | 09.00 - 14.30

LECTORI:
  ️  Bogdan Guțu, REALTOR®, activează în domeniul imobiliar de peste șapte ani, interval de timp în care a acumulat experiență și a investit în educație de specialitate, pentru a oferi cele mai bune servicii și rezultate clienților pe care îi reprezintă.
  ️ Ana-Maria Istrati, REALTOR®, este membru APAIR și NAR din anul 2015, iar în piața imobiliară activează în București din anul 2013. Ana-Maria este un membru dedicat al APAIR, fiind implicată voluntar în activitatea educațională oferită de Asociație încă din anul 2015, iar din anul 2019 s-a alăturat echipei de traineri a APAIR, fiind practicantă a Reprezentării Exclusive ca mod de lucru din anul 2014.  

CURSUL este GRATUIT, iar participarea este condiționată de înregistrare.

Conform Statutului APAIR, fiecare membru acceptă să urmeze
și să absolve anual un curs de instruire cu privire la Codul Etic al Asociației. Membrii APAIR şi cei ce îşi doresc sa devină membri ai APAIR vor susține în cadrul cursului şi examenul de Cod Etic.   

ÎNREGISTRARE:

Oriunde te afli, pe 01 Septembrie poţi participa la Cursul de Cod Etic şi Iniţiere REALTOR® organizat de APAIR în mediul ONLINE, iar pentru participare, te rugăm să confirmi prezența completând formularul din secțiunea Get Tickets.  

Cursul se adresează membrilor APAIR, membrilor în devenire / simpatizanți, precum și oricărui profesionist din domeniul imobiliar care doreşte să ne cunoască.   


Inscrie-te aici !!!

Unde

Visualize on Google Maps
Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
Str. Anton Pann nr. 21, sector 3
Bucuresti 030795
România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Când

Din 01.09.2020 09:00
La 01.09.2020 14:30

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream