Curs Accredited Buyer’s Representative, ABR® - Iași | APAIR

Curs Accredited Buyer’s Representative, ABR® - Iași

27.10.2023 09:00 la 28.10.2023 17:00 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closedCurs internațional: Accredited Buyer’s Representative (ABR®)

 

În ultimul an, în piața imobiliară sigur ai întâlnit atât cumpărători care așteaptăcât și cumpărători care cred că prețurile vor scădea, precum și cumpărători realiști, conștienți că trendul pieței imobiliare va rămâne unul ascendent.

Dacă îți dorești REȚETA care să fie aplicabilă tuturor cumpărătorilor, înscrie-te la ABR®


Reinventează modul în care îți reprezinți clienții cumpărători, participând la cursul Accredited Buyer’s Representative (ABR®) oferit de APAIR®.

Cursul ABR® este considerat reperul de excelență al serviciilor oferite cumpărătorului de proprietăți imobiliare. Acest curs este conceput pentru agenții imobiliari care oferă sau își doresc să ofere servicii excelente cumpărătorilor de locuințe și să se diferențieze cu ușurință în fața acestora.

 ·        Vei înțelege cum să demonstrezi valoare pentru cumpărătorii tăi, diferențiindu-te de ceilalți agenți din piață;

·        Îți vei crește, îmbunătăți și consolida abilitățile și resursele pentru a reuși ca agent al cumpărătorului pe o piață imobiliară în schimbare;

·     Vei dobândi noi tehnici, astfel încât să îți ajuți cumpărătorii să achiziționeze proprietatea potrivită în condiții avantajoase și la prețul corect;

·      Vei primi informații valoroase privind trendurile actuale ale pieței și schimbările pe care le traversăm, totul cu scopul de a te poziționa avantajos în viitoarele contracte cu cumpărătorii;

·        Vei dobândi abilitățile excepționale de care ai nevoie pe o piață imobiliară a cumpărătorului, pentru a obține contractul de reprezentare exclusivă a cumpărătorului și a-l deservi cu succes;

·        Îți vei susține cumpărătorii mai bine în situațiile în care riscă să piardă proprietatea dorită într-o confruntare cu oferte multiple;

·        Vei învăța că există soluții prin care poți avea certitudinea că vei fi plătit la finalul unei îndelungi perioade de căutări, vizionări, ofertări și negocieri efectuate pentru cumpărătorii pe care îi reprezinți.

Agenții care au participat la acest curs au confirmat că au reușit să semneze mai ușor contracte cu cumpărătorii și au fost remunerați cu bucurie la finalul colaborării.

Nu uita, educația este calea ta către succes și profitabilitate, fiind mai bun astăzi decât ieri și asigurându-te că îți folosești potențialul la maxim.


Despre Ana-Maria Istrati – trainer acreditat APAIR și REBI

Despre profesionalismul și rezultatele Anei-Maria Istrati vorbesc cel mai bine cifrele: Ana-Maria are o experiență de 10 ani în domeniul imobiliar și aproape 20 de ani de experiență în vânzări, oferă doar servicii de reprezentare exclusivă clienților săi de peste 7 ani, este trainer acreditat internațional de 4 ani, având sute de participări ale agenților din România la cursurile sale.

Agent imobiliar activ, Ana-Maria practică activ această profesie, iar participanții la cursurile susținute de ea au parte de o îmbinare excepțională a informațiilor din curs cu exemple practice aplicabile imediat în piața imobiliară din România.

 

Detalii despre înscriere și participare

  • Accesul la curs se face în limita locurilor disponibile și doar în baza înscrierii confirmate. 

  • Cost: 1.250 RON. Membrii APAIR® beneficiază de 20% reducere.În cazul în care întâmpinați probleme la înscrierea pe site, vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@apair.ro. Specificați cursul, numele persoanei care va participa și datele de facturare. Locul în sală este confirmat doar după achitarea facturii de înscriere. Ai întrebări suplimentare? 

Responsabil educație: Toma Filipovici, 0735773269

 

Când

Din 27.10.2023 09:00
La 28.10.2023 17:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream