Atelier "Prezentarea serviciilor de reprezentare exclusivă pentru vânzător" | APAIR

Atelier "Prezentarea serviciilor de reprezentare exclusivă pentru vânzător"

11.04.2023 09:00 la 11.04.2023 13:00 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closed


Workshop: Prezentarea serviciilor de reprezentare exclusivă pentru vânzător

 

·         București, Holiday Inn Bucharest – Times (Bd. Decebal nr. 19), sala Emerald

·         11 aprilie, între orele 09:00 - 13:00

·         Curs susținut de David Grigorescu - trainer acreditat APAIR

      ATENTIE! În cazul în care întâmpinați probleme la înscrierea pe site, vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@apair.ro. Specificați cursul, numele persoanei care va participa și datele de facturare. Locul în sală este confirmat doar după achitarea facturii de înscriere. 

 În cadrul acestui Workshop LIVE, David Grigorescu îți va aduce claritate în etapa delicată în care tu, agentul imobiliar, îți "vinzi serviciile" către proprietar.

Succesul colaborării dintre agentul imobiliar și proprietar se setează încă de la primele discuții. În această etapă, agentul imobiliar își vinde serviciile și se asigură că pune în lumina corectă informațiile despre beneficiile pe care le aduce această colaborare. David Grigorescu – trainer APAIR – vă va ghida în acest atelier în arta convingerii și a prezentării serviciilor oferite.

Ce veți afla în cadrul atelierului:

·         importanța unei prezentări de servicii pentru vânzător

·         cui și când livrăm o prezentare de servicii

·         etapele unei prezentări de servicii

·         prezentarea serviciilor în contextul actual de piață

·         ce greşeli să evităm în această etapă

🚀 Bonus: Participând la acest workshop vei afla secretele descoperite de David Grigorescu în ani de practică care te vor ajuta să fii tu agentul angajat.

Dacă ești un agent imobiliar care dorește să devină eficient prin obținerea unui raport foarte bun între prezentările de servicii efectuate și numărul de contracte de reprezentare semnate, indiferent de condiţiile şi dinamica pieţei, atunci acest workshop e pentru tine.

„Prezentarea serviciilor este acea parte din fluxul tău de lucru care dictează bunul mers al relației cu clientul tău. Atunci când te concentrezi pe nevoile sale, îi dezvălui informații valoroase și îi prezinți soluții profesionale, orice potențial client care vrea, poate și are motivație să finalizeze cu succes o tranzacție imobiliară va spune "DA, vreau să lucrez cu tine!”, spune David Grigorescu.

Despre trainer

David Grigorescu, REALTOR®️, este agent imobiliar din 2003 și membru APAIR din 2014, iar în ultimii 10 ani oferă clienților săi doar servicii de reprezentare exclusivă, având la activ peste  400 de prezentări de servicii în acest mod de lucru.

Detalii despre înscriere și participare

·         Accesul la curs se face în limita locurilor disponibile și doar în baza înscrierii confirmate

·         Cost: 250 RON

·         Membrii APAIR beneficiază de 20% reducere.

 În cazul în care întâmpinați probleme la înscrierea pe site, vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@apair.ro. Specificați cursul, numele persoanei care va participa și datele de facturare. Locul în sală este confirmat doar după achitarea facturii de înscriere. 

 

Ai întrebări suplimentare? 

Responsabil educație: Toma Filipovici, 0735773269


Când

Din 11.04.2023 09:00
La 11.04.2023 13:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream