Atelier FORMAT FIZIC "Analiza Comparativa de Piata prin FlexMLS" | APAIR

Atelier FORMAT FIZIC "Analiza Comparativa de Piata prin FlexMLS"

15.11.2022 09:00 la 15.11.2022 13:00 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closedAtelier: Analiză comparativă de piață prin FlexMLS

Atelier fizic, București, Strada Anton Pann 21

Facilitat de Igor Postovanu (Realtor®, Trainer acreditat și Președinte Anterior APAIR)

15 noiembrie, 9:00 – 13:00

Cel mai răspândit motiv pentru care nu se vând proprietățile imobiliare este supraevaluarea. Proprietarul dorește să vândă, de obicei, cu mult peste nivelul pieței, iar cumpărătorul ar dori să cumpere aceeași proprietate cât mai ieftin. Aici intervine agentul imobiliar, care are rolul de a intermedia întregul proces.

Un agent imobiliar profesionist folosește un instrument puternic și precis de analiză, și anume ”Analiza comparativă de piață” prin FlexMLS. În acest fel îl veți putea ajuta pe proprietar să înțeleagă valoarea de piață reală a locuinței și să vândă rapid, iar tu, agentul imobiliar, să ai în portofoliu doar proprietăți cu un preț corect și realist.

Marți, 15 noiembrie, între orele 9:00 – 13:00 vă invităm alături de Igor Postovanu, trainer acreditat APAIR și un profesionist recunoscut în piață pentru experiența sa extinsă în domeniul imobiliar, să aflați în detaliu cum se realizează corect o analiză comparativă de piață. Prin exemple practice, la acest atelier veți putea afla pentru ce tipuri de proprietăți puteți folosi acest instrument, care sunt pașii pentru a realiza această analiză, ce înseamnă ajustările de preț și cum le puteți folosi în avantajul clienților voștri. 

Expunerea unei proprietăți în piață la prețul corect este esențială pentru efectuarea cu succes a unei tranzacții imobiliare echitabile. Un agent imobiliar profesionist știe cum să se poziționeze în fața vânzătorului și cum să argumenteze prețul propus printr-o analiză comparativă de piață efectuată cu ajutorul celui mai performant instrument, FlexMLS. Profesioniștii care au ales reprezentarea exclusivă ca mod de lucru, găsesc această unealtă indispensabilă în activitatea lor zilnică.

Vrei să participi?

Atelierul se va desfășura în format fizic, în București, Strada Anton Pann 21. Accesul la curs se face în limita locurilor disponibile și doar în baza înscrierii confirmate.

Cost: 250 RON. Membrii APAIR beneficiază de 20% reducere.

În cazul în care întâmpinați probleme la înscrierea pe site, vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@apair.ro. Specificați cursul, numele persoanei care va participa și datele de facturare. Locul în sală este confirmat doar după achitarea facturii de înscriere.

Când

Din 15.11.2022 09:00
La 15.11.2022 13:00

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream