Analiza Comparativă de Piață prin FlexMLS - Brașov | APAIR

Analiza Comparativă de Piață prin FlexMLS - Brașov

21.03.2020 09:00 la 21.03.2020 13:30 (Europe/Bucharest)

Registration for this event is now closed


 

Analiza Comparativă de Piață prin FlexMLS | ⏰📌 21 Martie 2020, Brașov

⭐️⭐️ Care este cel mai răspândit motiv pentru care nu se vând proprietățile? ➡️➡️Prețul supraevaluat, o știm cu toții !

🍀 Stabilirea prețului corect al unei proprietăți este jumătate artă, jumătate știință. Arta vine din înțelegerea nevoilor proprietarului și a specificului proprietății. Știința se referă la înțelegerea pieței, iar acest proces reflectă abilitatea unui agent imobiliar de a întocmi o analiză comparativă de piață competentă, folosind și interpretând date statistice.

🍀 Prețul obținut pentru proprietatea imobiliară este invers proporțional cu timpul de expunere în piață, de aceea stabilirea corectă a valorii de piață a unei proprietăți imobiliare este fundamentală pentru îndeplinirea obligațiilor asumate față de client, dar și pentru predictibilitatea business-ului tău ca agent imobiliar.

👍 Utilizarea corectă a instrumentului ‘Comparative Market Analysis’ din FlexMLS este o condiție obligatorie pentru un agent imobiliar profesionist.

⭐️ ⭐️Despre Curs:

🔹STRUCTURĂ ATELIER
✅Noțiuni de teorie
✅Cum punem în practică
✅Întrebări și studii de caz

⭐️ Igor Postovanu, un maestru al Analizelor Comparative de Piață, ne va arată ce statistici să consultăm, cum să identificăm corect cumpărătorul țintă, cum să alegem corect proprietățile comparabile și cum să aplicăm ajustările pentru a evita supraevaluarea prețului proprietății.
⭐️ Pentru realizarea Analizei Comparative de Piață, Igor Postovanu folosește și prezintă softul FlexMLS.

⏰ DATA ȘI LOCAȚIA
21 Martie 2020 | 09:00 – 13:30 | 📌Brașov

⭐️ ⭐️ LECTOR:
🔹 Igor Postovanu, REALTOR® și membru APAIR, lucrează neîntrerupt ca agent imobiliar din 2004, iar din 2013 a ales Reprezentarea Exclusivă ca singurul mod de lucru.
🔹 Încă de la început, Igor a pus mare accent pe Analiza Comparativă de Piață - ca element esențial în procesul de listare. Realizarea Analizelor a fost o învățare experiențială, iar rezultatele pe care Igor le poate demonstra sunt impresionante, sloganul lui fiind “We sell fast”.
🔹Igor e dornic să împărtășească concluziile adunate pe parcursul acestui proces de-a lungul anilor, așa că te invităm să-ți pregătești întrebările și să te înscrii la Atelier.

⭐️ ⭐️ TAXA DE PARTICIPARE
➡️Taxa de participare este de 150 lei / persoană și include participarea la eveniment și coffee break-urile.
➡️Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20% la înscriere.

ÎNSCRIERE
⭐️ ⭐️Accesul în sală este limitat și se face doar în baza înscrierii și confirmării plății. Pentru înscriere, vă rugăm să folosiți butonul de mai jos:

Când

Din 21.03.2020 09:00
La 21.03.2020 13:30

Organizator

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România
0745755477
0745755477
contact@apair.ro

Social Stream