The more you LEARN, the more you EARN!

19.01.2021

The more you LEARN, the more you EARN! Sau: cu cat inveti mai multe, cu atat vei castiga mai mult!


In imobiliare am avut ocazia sa traiesc multe “etape”, sa vad cu ochii mei cum piata imobiliara s-a transformat si colegi care au avut de ales intre a evolua si a parasi domeniul. O parte au evoluat. Ceilalti, au plecat. Si de multi imi pare rau, pentru ca erau oameni buni, profesionisti pentru nivelul lor de la acel moment. Dar, desi piata imobiliara a evoluat, ei au ramas la acelasi nivel. S-au oprit din invatat. Apoi din castigat. Iar in final, altii le-au luat locul in piata.
De aceea cred cu tarie ca daca esti agent imobiliar, n-ai voie sa te opresti niciodata din invatat. Ca mereu va fi ceva nou ce trebuie sa stii. Dar si ceva vechi ce trebuie sa iti aduci aminte. La fel ca in orice altceva, repetitia este mama invataturii. Si daca nu repeti, uiti.

Multi colegi ma intreaba: Dobre, dar de ce te duci la inca un curs?!! Ai suficienta experienta si vechime. La ce iti foloseste?!?


Ei bine, particip si voi participa mereu cu drag la cat de multe cursuri am ocazia, din 3 X 3 motive. Pe care vi le impartasesc si voua:


1. Pentru ca la fiecare curs la care particip descopar cel putin 3 lucruri noi pe care sa le pot folosi in activitatea mea curenta. Lucruri pe care nu le stiu, sau pe care nu le-am inteles pana acum. Lucruri care odata insusite si folosite in activitatea zilnica, imi cresc calitatea serviciilor, cunostintele si implicit veniturile.


2. Pentru ca la absolut fiecare curs la care particip, imi reamintesc cel putin 3 lucruri pe care le stiu, de a caror utilitate sunt convins si pe care cu siguranta nu le mai folosesc. Reamintirea lor si reintegrarea in activitatea curenta ma fac mai productiv, mai bun si evident mai bogat. 


3. Pentru ca in urma fiecarui curs la care am participat, m-am ales cu cel putin 3 contacte noi, de calitate. Colegi cu care am rezonat, pe care i-am simtit ca fiind potentiali parteneri de afaceri si cu care am “strans relatiile”, ajungand sa colaboram, sa ne consultam si sa ne ajutam, ulterior.

Haideti asadar sa recapitulam. Merg cu drag si mereu cu mintea deschisa la un curs nou, pentru:
✔️ a imi reaminti lucruri uitate; ai fi surprins(a) sa stii cate lucruri nu stii ca stii;
✔️ a invata ceva nou; agentul imobilar trebuie sa invete zilnic cate ceva; iar un curs bun, este o ocazie exceptionala sa inveti ceva nou;
✔️ a imi face prieteni si colaboratori; e mare lucru sa cunosti oameni din piata si ei sa te cunoasca pe tine; sa puteti colabora, sa va puteti consulta si sa poti cere ajutorul atunci cand ai nevoie; la fiecare curs cunosti oameni noi, fie ca acel eveniment este live, sau online; discutiile din pauze raman, cursurile sunt interactive, cand auzi pe cineva vorbind si iti place cum gandeste, l-ai si abordat.


De ce SRS?


Seller Representative Specialist sau Specialist in Reprezentarea Vanzatorului. Haideti, sa fim seriosi, nu poti fi agent imobiliar si sa nu vrei sa stapanesti cat mai bine partea de reprezentare a vanzatorului! Si nu exista curs mai potrivit pentru acest lucru, decat SRS-ul. Un curs creat de Real Estate Business Institute (REBI), probabil cel mai puternic organism de instruire in domeniul real estate din Statele Unite, afiliat al NAR si creatorul celor mai “puternice” cursuri de imobiliare disponibile pe piata locala. Disponibile datorita parteneriatului cu APAIR, gratie trainerilor care s-au specializat pentru a ne putea oferi aceste cursuri aici, in Romania si in limba romana. Pentru a fi pe inteles tuturor si cat mai usor de asimilat. Si, ca sa revin la “de ce SRS”, consider ca cel mai bun raspuns este urmatorul: in orice constructie, baza este elementul cel mai important. 


Ei bine, daca ai decis ca vrei sa "stapanesti arta reprezentarii exclusive a vânzătorului" si ai inceput deja "sa pui caramida peste cărămidă", atunci SRS-ul va fi cu siguranță elementul ce te va ajuta sa termini zidul. Ba mai mult, iti va oferi o invatare trainica, de lunga durata si corectă, a ce înseamnă servicii de reprezentare exclusiva pentru vanzatori. 👍

Despre Igor.

Ei bine, Igor Postovanu este unul dintre trainerii acreditati ai APAIR, un lector inascut si un promotor al reprezentarii exclusive. Dincolo de aceste aspecte oficiale, ca om ce il cunosc pe Igor de multi, multi ani, pot sa va mai spun ca este un tip foarte pasionat de tot ceea ce face si care se dedica 110% activitatilor sale. Ca agent imobiliar, am avut ocazia sa colaborez cu Igor in procesul de tranzactionare si ma bucur sa pot afirma ca este cel putin la fel de tipicar si perfectionist pe cat sunt si eu. Si, desi acum imi aduc aminte zambind de detaliile negocierilor avute, fiecare sustindandu-si propriul client, trebuie sa recunosc ca este un bun si abil negociator.
Ei bine, pe Igor veti avea ocazia sa il vedeti in actiune predand cursul SRS din data de 28 februarie. Un curs creat de REBI, prezentat de Igor si adus in fata dumneavoastra de catre APAIR!

Iar eu voi fi acolo pe 28, pregatit sa ma bucur de ceva vechi, de ceva nou si mai ales de prezenta, chiar daca doar virtuala, alaturi de colegii mei din toata tara! Si va fi frumos, va fi antrenant, va fi revelator si mai ales, va fi bine pentru noi si pentru clientii nostri! Pentru ca avem obligatia ca in fiecare zi sa fim mai buni, mai profesionisti, pentru noi si  pentru clientii nostri. Va astept “in sala”! 


Înscrie-te și tu!


Curs: Seller Representativ Specialist, organizat de APAIR in parteneriat cu REBI.

Pentru mai multe informatii acceseaza 👉pagina evenimentului.


Articol scris de:
Daniel Dobre, Realtor®