Candidati Consiliul Director pentru mandatul 2023-2024

Candidaturi valide pentru ocuparea posturilor din Consiliul Director 2023-2024


Ieri seara s-a incheiat perioada in care se puteau depune candidaturile pentru pozitiile de Presedinte in Functie, Presedinte Ales, Prim-Vicepresedinte si cele 2 pozitii de Vicepresedinti in noul Consiliu Director ce urmeaza a fi votat pe data de 31 martie 2023 in cadrul Adunarii Generale APAIR.

Dragi membri, va asteptam cu o prezenta cat mai numeroasa in cadrul Adunarii Generale pentru a va manifesta dreptul de vot in vederea alegrii noii conduceri APAIR.

Va prezentam mai jos lista candidatilor si scrisorile lor de intentie.

Victor Ion (candidat pentru functia de Presedinte in Functie)


Victor Ion, Realtor® din 2017 și membru în Consiliul Director APAIR 1 an în perioada 2022 -2023 a contribuit ca voluntar în dezvoltarea Asociației. 👏👏👏

Mai jos scrisoarea de intenție a colegului nostru:

"Salutare dragi colegi,

De cand am inceput aceasta frumoasa meserie  de agent imobiliar in anul 2008, am stiu ca trebuie sa fiu profesionist, din aceast motiv am decis  in anul 2017,  sa devin membru Apair.

In anul 2021 am avut placerea sa particip la Conferinta Internationala NAR ce a avut loc in San Diego(USA) si in anul 2022 in  Orlando(USA) pentru  a reprezenta Apair-ul la cel mai inalt nivel.

Prin urmare, prin acesta scrisoare de intentie va expun dorinta mea de a va fi alaturi, de a pune umarul la o lume imobiliara mai buna si de a fi parte din schimbare.
Va supun atentiei candidatura mea pentru postul de Presedinte in Functie in cadrul asociatiei, unde sunt voluntar si Prim-vicepresedinte.

A.P.A.I.R. este o asociatie extrem de importanta, atat pentru mine cat si pentru alti colegi de breasla, oferind o baza solida in perfectionarea unui agent, prin educatie, integritate, moralitate, si conduita profesioanala.

Dar de ce fac asta? Iata o intrebare pe cat se scurta, pe atat de complexa.

Iar raspunsul este la fel: pentru ca VREAU!

Si iata ce vreau:

-vreau o asociatie puternica si reprezentativa;

-vreau o breasla puternica si unita;

-vreau un MLS plin de agenti, populat de oferte, important in activitatea zilnica a fiecarui agent, dar mai ales vreau un MLS care sa conteze in discutia cu clientii nostril, vanzatori si cumparatori;

-vreau sa fim multi; vreau sa fim buni; vreau sa fim  mai pregatiti profesional, mai dedicati, mai aplecati spre nevoile clientilor nostri; si pentru asta avem nevoie de educatie; asa ca vreau educatie, vreau cursuri, vreau profesionalizare continua.

Ei bine, acum ca v-am spus ce vreau, haideti sa va spun si de ce candidez. Pentru ca eu cred ca in viata, atunci cand VREI ceva, depinde de tine sa obtii acel CEVA. Si exact despre asta este vorba azi, in APAIR si in viata in general: DACA VREI CEVA, PUNE MANA SI FA SA SE INTAMPLE!

Sunt aici asadar pentru ca VREAU SA SE INTAMPLE TOATE CELE INSIRUITE MAI SUS. Si sunt aici pentru a ma asigura ca fac ce trebuie, pentru a se intampla.

Cu respect,
Victor Ion
Odoo • Text and Image

Toma Filipovici (candidat pentru functia de Presedinte Ales)


Toma Filipovici, Realtor® din 2018, membru în Consiliul Director APAIR 4 ani la rând în perioada 2019 -2023. 👏👏👏

Mai jos scrisoarea de intenție a colegului nostru:

"Stimati colegi, agenti imobiliari, iubiti prieteni,

Avand in vedere complexitatea si importanta proiectelor pe care le-am demarat impreuna cu consiliul director al APAIR, imi depun candidature pentru functia de Presedinte Ales al APAIR.

Continuitate, acesta este cuvantul pe care l-am identificat ca fiind cel mai potrivit. Voi continua proiectele pe Legal, Public Relations, Educatie. Dezideratul meu personal si sunt convins ca vorbesc si in numele altor candidati, este acela de a continua ascensiunea APAIR® catre locul pe care il merita, acela de cea mai puternica Asociatie Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania, si de ce nu, singura.

Votul vostru conteaza, ma responsabilizeaza si ma onoreaza.

Cu drag,

Toma Filipovici

Vezi profilul de membru
Odoo • Text and Image

George Mihaita (candidat pentru functia de Prim-Vicepresedinte)


George Mihaita, Realtor® din 2019, a contribuit ca voluntar în dezvoltarea Asociației, în calitate de membru în Consiliul Director APAIR în mandatul 2022 - 2023. 👏👏👏

Mai jos scrisoarea de intenție a colegului nostru:

"Salutare prieteni si colegi de asociatie.

Sunt o persoana care si-a dorit sa cunoasca cat mai multe povesti si sa cladeasca relatii.
Am pus tot timpul mai presus relatia si omul in orice am creat pana acum. Vreau sa continui!

Pentru ca in A.P.A.I.R. am gasit o comunitate care m-a ajutat sa ma perfectionez si sa fiu AGENTUL IMOBILIAR care conteaza pentru clientii sai, am simtit nevoia de a ma implica activ in dezvoltarea Asociatiei.

Asta am si facut in primul mandat pe care l-am avut in functia de vicepresedinte A.P.A.I.R.

Am vazut ca munca si implicarea pot sparge orice bariera in realizarea obiectivului propus si ca agentii imobiliari din Romania, au nevoie de o comunitate puternica si unita.
Asadar, prin acesta scrisoare de intentie imi exprim dorinta mea de a continua implicarea si de a fi parte din progresul Asociatiei.

Va supun atentiei candidatura mea pentru postul de Prim Vicepresedinte in cadrul asociatiei din care fac parte.

Imi doresc si sper ca Asociatia sa devina punctul de plecare al fiecarui agent imobiliar ce doreste sa se initieze in acesta minunata meserie si sa astfel sa crestem numarul AGENTILOR IMOBILIARI PROFESIONISTI din Romania.

Va asigur de implicarea mea si as aprecia enorm daca prezenta intentie se va lua in considerare.

Cu respect si multumiri,
al vostru coleg, George MIHAITA
Odoo • Text and Image

Arteni Gabi Costel (candidat pentru functia de Vicepresedinte)


Arteni Gabi Costel este Realtor® din anul 2022. 👏👏👏

Mai jos scrisoarea de intenție a colegului nostru:

"Stimate Domnule/Doamnă,

Prin prezenta scrisoare de intenție îmi exprim dorința și determinarea de a face parte din echipa Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România, depunându-mi candidatura pentru postul de vicepreședinte.

Am luat această decizie din dorința de a contribui la profesionalizarea ocupației de agent imobiliar și de a crește gradul de vizibilitate și de implicare a asociației în deciziile din piața imobiliară.

De-a lungul timpului am căpătat noțiuni teoretice și practice care mă pot ajuta să găsesc soluțiile potrivite și să iau decizii adaptate fiecărei situații, atunci cand acestea se impun.

Totodată doresc să menționez că am experiență în organizarea diferitelor echipe și proiecte de anvergură, pe parcursul ultimilor ani, contribuind la dezvoltarea și punerea în practică a unor idei de afaceri, în drumul sinuos de la idee la practică.

De aceea, înteleg dinamica acestei asociații și cerințele pe care le ridică acest post și mă simt pregătit să mă integrez într-o echipă atât de valoroasă. Cred în dezvoltarea continuă și creșterea asociației ca urmare a muncii în echipă, drept urmare îmi voi pune în slujba acestei idei toate cunostințele si experiența.

Îmi propun câteva obiective realiste și realizabile pe termen mediu și scurt, care se referă, în principal, la creșterea asociației atât în ceea ce privește numărul de membri cât și în privința proiectelor noi. Totodată consider că este necesară o mai bună vizibilitate a asociației în piața imobiliară cât și în presa de specialitate. Este necesar ca asociația să devină un partener serios și cu greutate în discuțiile cu instituțiile statului sau diverși parteneri din piață pentru elaborarea de ghiduri sau proiecte legislative care să contribuie la profesionalizarea agenților imobiliari.

O preocupare permanentă ar trebui acordată educării agenților din piața imobiliară prin cursuri de formare, seminarii, conferințe menite să aducă un plus de imagine profesiei de agent imobiliar. Toate acestea vor duce la creșterea calității serviciilor oferite clienților noștri.

Sunt optimist că veți avea în vedere candidatura mea și sunt recunoscător pentru oportunitatea oferită.

Munca în echipă este întotdeauna cheia succesului!

Cu deosebită considerație,

Arteni Gabi Costel

Odoo • Text and Image