Beneficii noi pentru membri APAIR, direct din San Francisco

Pentru prima data, APAIR a participat la o Conferinta organizata de NAR in Statele Unite ale Americii, unde au fost prezenti 6 membri APAIR. Conferinta a avut loc in perioada 8-11 Noiembrie 2019 in San Francisco.

 

O data cu participarea la aceasta Conferinta, reprezentantii APAIR au reusit sa obtina o serie de beneficii pentru membrii APAIR. Printre acestea se numara:

 

1.Un parteneriat intre APAIR, REBI (Real Estate Business Institute) si REBAC (Real Estate Buyer's Agent Council),  cele doua institute de invatamant in domeniul imobiliar ale NAR.



 

(Despre REBI: https://www.rebinstitute.com/)

 

Importanta acestor doua parteneriate este semnificativa deoarece asigura cea mai performanta educatie imobiliara din Romania. In baza acestui parteneriat, APAIR va putea oferi cursuri NAR in limba romana, sustinute de traineri romani, acreditati NAR.



 

( Despre REBAC: http://rebac.net/ )


Totodata, REBI si REBAC intentioneaza sa creeze un pol de influenta NAR in Romania, prin care sa coordoneze toata activitatea de educatie in Europa.  

 

  

2.Alte doua parteneriate cu doua dintre cele mai puternice Asociatii partenere NAR din SUA: NYSAR (New York State Association of REALTORS-Asociatia REALTORILOR din New York), si LIBOR (Long Island Board of REALTORS)



Prin semnarea acestor parteneriate se incurajeaza si se faciliteaza colaborarea intre Asociatii, cat si intre REALTORI la nivel international.

  


Alte vesti bune pentru REALTORII din Romania

 

3. NAR isi doreste sa dezvolte parteneriate cu Asociatiile din Europa si a numit cativa reprezentanti regionali acreditati care sa dezvolte aceste parteneriate. In acest sens, a fost demarat un program pilot, iar colegul nostru Dan Negulescu a fost numit NAR Regional Ambassador, alaturi de Arthur Oghanesyan din Ucraina.

 

4. In Octombrie 2020, NAR impreuna cu APAIR va organiza pentru prima data in istoria NAR, o conferinta Internationala in Europa (chiar la Bucuresti), cu invitati din intreaga lume.


 

 

Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR) este in continua dezvoltare, iar rezultatele obtinute pana in prezent ne pozitioneaza ca fiind cea mai puternica Asociatie Profesionala Imobiliara din Romania, care atrage noi profesionisti prin educatie continua la cele mai inalte standarde, cu traineri acreditati NAR si respectarea unui Cod Etic.

Acest cumul de factori: educatia continua, Codul Etic si serviciul de Reprezentare Exclusiva , alaturi de onestitatea, loialitatea si profesionalismul cu care lucreaza REALTORII din Romania, ne diferentiaza si ne arata ca suntem pe drumul cel bun, devenind astfel o forta ce schimba intr-un mod pozitiv perceptia asupra profesiei de agent imobiliar.