Noutati‎ > ‎

31 Mai | Seminar Alina AEBY: Negocierea în Reprezentarea Exclusivă

postat 14 mai 2017, 03:19 de APAIR Romania   [ actualizat la 14 mar. 2018, 00:42 ]
Procesul de negociere, cu tehnicile și abilitățile pe care le presupune, este adesea minimalizat sau chiar trecut cu vederea în programele de formare pentru profesioniștii în domeniul imobiliar. Cu toate acestea, negocierea este un aspect critic al afacerilor de succes ale unui practician in imobiliare. Pentru că este esențială în activitatea noastră, trebuie să fim conștienți că de modul în care o stăpânim depinde succesul sau insuccesul nostru.

Dobândirea statutului de bun negociator necesită însușirea unor tactici bine definite și a unor abilităti de comunicare, iar asta presupune că trebuie să te pregătești intens, să exersezi continuu și să ai mereu grijă la detalii. Agenții imobiliari de succes cunosc acest lucru și știu exact cum, când și ce să spună, să facă sau să prezinte în momentul în care se află față în față cu un potențial client. 

DATA SI LOCATIA 

31 Mai 2017 | 09:00 – 12:30 | HOTEL Golden Tulip Times, Bd. Decebal nr. 19

STRUCTURA SEMINAR

Negocierea în reprezentarea vânzătorului  

Negocierea îreprezentarea cumpărătorului

Întrebări și studii de caz 

NOTA: Seminarul se desfășoară în limba romană.


SPEAKER

Alina Aeby este NAR’ President Liaison pentru Romania din 2015, postură din care a profitat de fiecare prezență în țara pentru a împărtăși cu profesioniștii locali atât din consistenta experiență in imobiliare, cat si despre programele si viziunea NAR (National Association of Realtors®).

Alina are o carieră  de succes în imobiliare în San Francisco din 2006. Practica în imobiliare este susținută de experiențe anterioare relevante în business, marketing, PR, jurnalism si cercetare științifica, care i-a adus și un Doctorat în Economie.

NAR este cea mai mare asociație comercială in Statele Unite, care reprezintă interele a mai mult de 1.2 milioane de profesioniști activi pe segmentele rezidențial școmercial în domeniul imobiliar.


TAXA DE PARTICIPARE 

Taxa de participare este de 150 lei / persoană și include participarea la eveniment și coffee break-urile. Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20% la înscriere. 


INSCRIERE

Accesul în sală este limitat și se face doar în baza înscrierii și confirmării plății. 
Vă rugăm să accesa
ți formularul de INSCRIERE AICI. 


PARTENER OFICIAL: Unicredit Bank www.unicredit.ro 


CONTACT  Adina Guzu | 0726.584.990 | contact@apair.ro 


Pregătește-ți întrebările și vino să le dezbatem împreună în cadrul seminarului!


Comments