Noutati‎ > ‎

"Ma bucur ca Dl. Dan Negulescu impreuna cu asociatia pe care o reprezinta si-au asumat sarcina ingrata sa scoata adevarul la lumina"

postat 24 apr. 2010, 05:59 de APAIR Romania   [ actualizat la 16 feb. 2016, 00:58 de Costin Spînu ]
"... Nu credeam ca o sa ajung ziua in care agentii recunosc ca nu se lucreaza profesional. Ma bucur ca Dl Dan Negulescu impreuna cu asociatia pe care o reprezinta si-au asumat sarcina ingrata sa scoata adevarul la lumina. Am intrat pe situl APAIR si am vazut doar 58 de oameni cu curaj sa lucreze corect cu noi consumatorii. Personal mi-am anuntat si colegii de la institut si rudele care mai vor sa cumpere case, sa apeleze la agentii astia putini dar buni. mi-ati facut ziua de azi mai buna domnilor!"
 
Acesta este comentariul unui vizitator, extrem de relevant cu privire la nevoile reale ale majoritatii consumatorilor de servicii imobiliare, ca reactie la interviul acordat Bloombiz.ro de Dan Negulescu, Presedintele APAIR.
 
“Un agent imobiliar nu are voie sa dea un anunt in publicitate, sa pretinda ca vine de la un proprietar, iar in momentul in care un client raspunde sa dea peste o agentie imobiliara. Este ilegal. Acest lucru se intampla pe piata imobiliara de astazi”, declara Dan Negulescu, presedinte al Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania, intr-un interviu acordat Bloombiz.ro. In opinia acestuia, lipsa legislatiei dedicata acestui segment a dus la o “inundatie” de persoane care se pretind a fi agenti imobiliari, fara respect pentru legi sau etica profesionala.
Interviu de George Vulcanescu
Sursa: Bloombiz
Vedeti VIDEO INTERVIUL la adresa:
 
Comments