Noutati‎ > ‎

Curs de Agent Broker Imobiliar

postat 15 iun. 2012, 21:15 de APAIR Romania   [ actualizat la 16 feb. 2016, 00:58 de Costin Spînu ]

 
In luna iunie 2012, reprezentantii Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR) si ai Training and Teaching Center (TTC) au semnat un parteneriat pentru a oferi agentilor imobiliari si celor interesati de acest domeniu, Cursul de Agent/Broker Imobiliar. Training and Teaching Center este furnizor de servicii de formare profesionala autorizat de Consiliul National de Formare al Adultilor (CNFPA), Ministerul Municii si Ministerul Educatiei.

“Membrii echipei Training and Teaching Center au fost recomandati cu caldura de cei ce au beneficiat deja de cursurile variate oferite de acestia si ne-au castigat increderea prin profesionalismul lor si o atitudine tip ‘da, se poate’. Contributia la educarea pietei imobiliare a fost unul din obiectivele APAIR, inca de la formarea asociatiei. In doar doi ani de activitate APAIR a oferit membrilor sai cursuri presitigioase la nivel mondial, cum ar fi CRS (Certified Residential Specialist), cursuri periodice de Cod Etic si seminarii specializate de reprezentare exclusiva. APAIR promoveaza reprezentarea exclusiva ca mod de lucru si vine in intampinarea persoanelor atrase de domeniul imobiliar cu un curs esential pentru cariera unui agent imobiliar profesionist, recunoscut de autoritatile romane” declara Ileana Preda, Presedinte APAIR.

"Respectand programa CNFPA, Cursul de Agent/Broker Imobiliar oferit de APAIR prin partenerul nostru Training and Teaching Center va cuprinde notiunile fundamentale ce stau la baza standardului de practica al asociatiei noastre si va introduce elemente specifice de reprezentare" declara  Lucian Baciu, Vice Presedinte APAIR - Educatie Profesionala. 

Primul Curs de Agent/Broker Imobiliar este programat in luna iulie, in Bucuresti. Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania este prezenta prin membrii sai, in Bucuresti, Constanta, Medgidia, Pitesti, Ramnicu Valcea, si Timisoara. Cu sprijinul membrilor la nivel local, Constanta este al doilea oras unde APAIR isi propune sa sustina organizarea Cursului de Agent/Broker Imobiliar in viitorul apropiat.

Inscrie-te la primul Curs de Agent/Broker Imobiliar oferit de APAIR si Training and Teaching Center!


Comments