Noutati‎ > ‎

Curs de Agent Imobiliar CEREAN - APAIR

postat 26 apr. 2010, 07:48 de APAIR Romania   [ actualizat la 16 feb. 2016, 00:58 de Costin Spînu ]
In perioada 24-25 Mai 2010, CEREAN organizeaza in Romania un curs de Agent Imobiliar, avandu-l ca lector pe Domnul  Tony Macaluso, 1’st NAR Instructor of the Year, unicul REALTOR astfel distins de doua ori de National Associations of REALTORS (NAR), SUA.
 
Datorita calitatii cursului si obiectivelor comune ale CEREAN si APAIR, cursul este obligatoriu pentru toti membrii APAIR si el face parte dintr-un program extins de educatie a tuturor membrilor nostri.

In urma absolvirii acestui Curs, agentii imobiliari membri APAIR vor dobandi Diplome de absolvire recunoscute intern si international de CEREAN, IRPF si APAIR.
 
Pentru oferirea unui standard inalt de educatie pentru membrii sai, APAIR a aderat la CEREAN (Central Europe Real Estate Associations Network). Acest curs, oferit in premiera in Europa, se bucura de sprijinul financiar al CEREAN si IRPF.
 
Principalele directii ale Cursului sunt:
  • Relatia de Agentie (Mandat) (Incepeti sa va "Invatati" clientii de ce dumneavoastra sunteti cel mai bun Agent pe care sa-l angajeze)
  • Etica (Cum sa faci afaceri profitabile si etice cu ceilalti Agenti Imobiliari)
  • Listing (Cum sa listezi proprietati imobiliare ca un profesionist)
Statisticile arata ca agentii care listeaza proprietati cu reprezentare exclusiva castiga in medie mai mult iar acei agenti care se concentreaza in mod strategic pe obtinerea de
listinguri devin "personajele cheie" in piata lor imobiliara.

De aceea, scopul final al cursului este sa ofere know-how-ul si tehnicile necesare pentru a obtine si vinde listari cu reprezentare exclusiva.
 
Daca sunteti interesati de mai multe informatii despre cursul de doua zile tinut de Domnul Tony Macaluso si organizat de APAIR pentru membrii sai, va rugam sa trimiteti solicitarea dumneavoastra la adresa de email: contact@apair.ro cu nume, prenume, telefon si agentia in care activati sau specificati daca sunteti agent independent.