Noutati‎ > ‎

23 Mai | Curs Cod Etic

postat 16 mai 2017, 00:11 de APAIR Romania   [ actualizat la 16 mai 2017, 00:15 ]

Un Realtor® este mai mult decât un agent imobiliar. Realtor® este acel agent imobliar care parcurge și își asumă o educație în materia Codului Etic, instrumentul care îi dirijează conduita atât cu publicul cât și cu comunitatea imobiliară din care face parte. 

Codul Etic e piatra de temelie a educației etice în APAIR. Acesta ghidează agenții imobiliari și, de asemenea, arată publicului nivelul de angajament, educație și dedicație pentru profesie pe care fiecare membru al APAIR îl posedă.

De la apariția Codului Etic al NAR în 1913, vremurile și piața imobiliară s-au schimbat mult, dar codul rămâne o afirmație vie și dinamică care s-a adaptat o dată cu vremurile, pentru a ghida agenții imobiliari în viața profesională zilnică.

Codul a fost tradus pe rând în chineză, coreeană, spaniolă, tagalogă sau vietnameză. Și în română. Așa a devenit posibil ca Realtorii®, oriunde s-ar afla pe planetă, să vorbească aceeași limbă: cea care traduce relații loiale cu clienții, publicul și alți agenți imobiliari.

Conform Statutului APAIR, fiecare membru acceptă să urmeze și să absolve anual un curs de instruire cu privire la Codul Etic al Asociației.


LOCATIE:  Hotel Golden Tulip Times, Bd.Decebal nr.19


DATA: 23 Mai 2017 | 09:00 - 12:30


LECTOR: Robert Gărgăianu


CONFIRMARI:

Vă rugăm să confirmați prezența până în data de 21 Mai 2017 la Adina Guzu | 0726.584.990 | contact@apair.ro  

Comments