Noutati‎ > ‎

Ce înseamnă pentru români “acasă”? Tributul APAIR pentru Ziua Mondială a Locuirii, 2 octombrie 2017

postat 1 oct. 2017, 21:33 de APAIR Romania   [ actualizat la 27 mar. 2018, 08:11 ]

Din 1985, în fiecare prima marți din luna octombrie, umanitatea celebrează  Ziua Mondială a Locuirii.

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România salută toate acțiunile desfășurate cu acest prilej pentru conștientizarea necesității creării unui climat propice pentru desfășurarea vieții, cât și acțiunile concrete întreprinse pentru întrajutorarea semenilor noștri cu nevoi reale de locuire.   

În acest context, dincolo de strategii și politici pentru o dezvoltare sustenabilă elaborate la nivel global sau local, ca agenți imobiliari știm că între spațiul pe care-l locuim și propria noastră identitate e o legătură indisolubila. De “acasa” sunt legate istoria personală, cele mai intime credințe, valorile noastre, tot ce e mai important pentru noi.

Meseria de agent imobiliar este despre oameni. În fiecare zi îi întâlnim în intimitatea propriilor cămine, îi ascultăm atunci când sunt vulnerabili, le înțelegem nevoile, le suntem aproape în momente grele sau fericite, îi ajutăm să-și îndeplinească visele. Poveștile fiecăruia dintre ei devin poveștile noastre.  

Ce înseamnă pentru români acasă, ce îi face fericiți în propriul cămin și ce ar schimba acolo? La APAIR ne-am propus să marcăm Ziua Mondială a Locuirii, dându-le prilej românilor să răspundă chiar ei la aceste întrebări. 

Am ieșit pe stradă, i-am întrebat și, ascultându-i, nu doar că ne-am emoționat, dar ne-am și amintit că, în virtutea meseriei pe care o avem, operăm cu cele mai importante valori ale oamenilor: casa și familia! - https://www.youtube.com/watch?v=7zlpL5o2HpU 

Ca agenți imobiliari știm că, în esență, fiecare tranzacție înseamnă mai mult decât asistarea transferului dreptului de proprietate: înseamnă întărirea convingerii în semnificația pe care munca noastră o are în viețile oamenilor, încrederea în contribuția substanțială la bunăstarea și fericirea acestora, prin reprezentarea exclusivă a intereselor lor și consolidarea respectului de sine.  

Comments