Noutati‎ > ‎

Candidaturi CD APAIR 2017

postat 8 mar. 2017, 03:15 de APAIR Romania

Depunerea candidaturilor la funcțiile elective pentru Consiliul Director al APAIR s-a încheiat astăzi 8 martie 2017. Candidații care și-au depus candidaturile sunt următorii:
  • Igor Postovanu,  pentru funcția de Președinte Ales;
  • Mihai Badea,  pentru funcția de Președinte Ales;
  • David Grigorescu, pentru Funcția de Prim Vice-Președinte;
  • Dorina Necula, pentru Funcția de Vice-Președinte;

Avand in vedere prevederile art. 8 alin. (3) din statutul APAIR, coroborat cu art. 2 alin. (2) din OG nr. 75/2001 privind cazierul fiscal, candidatii la functiile eligibile ale APAIR vor prezenta in mod obligatoriu cazierul fiscal. Pentru a avea dreptul de a fi alesi in Consiliul Director al APAIR, din cazierul fiscal trebuie sa reiasa ca nu ati savarsit niciuna din faptele prevazute la art. 2 alin. (2) din OG nr.75/2001.

De aceea, candidații vor trebui să transmită prin e-mail până cel mai târziu la data de 20 martie 2017 și să aibă asupra lor la data ținerii ședinței, fie un cazier fiscal în formă simplificată (în ipoteza în care acesta indică faptul că nu există „fapte”), fie un cazier fiscal extins, din care să rezulte că faptele înscrise în cazierul fiscal nu sunt de felul celor prevăzute la art. 2 alin.(2) din OG nr.75/2001; cazierul fiscal prezentat, în oricare din forme, trebuie să fie valabil la data ținerii ședinței adunării generale, sub sancțiunea neluării sale în seamă.
CAZIERUL FISCAL ESTE ELIBERAT DE AGENȚIA DE ADMINISTARE FISCALĂ LA CARE SUNTEȚI ARONDAT - CORESPUNZATOARE ADRESEI DE DOMICILIU.
Comments