Noutati‎ > ‎

9 Mai | Atelier de Reprezentare Exclusiva: "De la contact la contract" | Hotel Golden Tulip Times

postat 3 mai 2017, 06:06 de APAIR Romania   [ actualizat la 29 mai 2017, 23:17 ]
APAIR demarează seria Atelierelor de Reprezentare Exclusivă cu prima temă: “De la Contact la contract’. 

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre și să fiți prezenți la aceste evenimente, ale căror obiective sunt furnizarea de informații practice și, mai important, crearea unui cadru propice împărtășirii experiențelor concrete cu care trainerii APAIR s-au confruntat lucrând sistematic în reprezentarea imobiliară.


Procesul de vânzare în imobiliare este deseori privit ca fiind tranzacția în sine. Dar pentru că un agent imobiliar vinde de fapt servicii, pentru încheierea tranzacției este necesară obținerea contractului de Reprezentare Exclusivă și apoi deservirea clientului.


DATA SI LOCATIA
9 Mai 2017 | 09:00 – 13:00 | Hotel Golden Tulip Times, Bd. Decebal 19


STRUCTURA ATELIER
Noțiuni de teorie
Cum punem în practică
Întrebări și studii de caz 
TRAINER

În ediția "De la contact la contract" a Atelierului de Reprezentare Exclusivă, vom parcurge procesul de vânzare împreună cu colega noastră, Ileana Preda, REALTOR®.

lleana Preda, REALTOR® este membru NAR din 2003 și membru APAIR din 2010. Ea activează ca agent imobiliar în piața imobiliară din București din 2009, fiind în prezent Manager de agenție imobiliară și trainer. ln activitățile sale educaționale, Ileana a sprijinit și a promovat constant valorile APAIR și Reprezentarea Exclusivă, ca mod de lucru.TAXA DE PARTICIPARE
Taxa de participare este de 120 lei / persoană și include participarea la eveniment și coffee break-urile. Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20% la înscriere.

INSCRIERE
Accesul în sală este limitat și se face doar în baza înscrierii și confirmării plătii.
Vă rugăm să transmiteți un mail cu datele dvs. de contact și de facturare.

CONTACT:
Adina Guzu | 0726.584.990 | contact@apair.ro

Pregătește-ți întrebările și vino să le dezbatem împreună în cadrul evenimentului.
Comments