Noutati‎ > ‎

APAIR partener REALTY Forum 2017, 25 Aprilie - Sheraton Bucuresti

postat 27 mar. 2017, 23:14 de APAIR Romania   [ actualizat la 27 mar. 2017, 23:20 ]

Cu o tradiție de 16 ani în industria imobiliară, Forumul Realty va aduce laoaltă specialiști din industrie și consultanți pentru a analiza evoluția pieței și oportunitățile aduse de cele mai active segmente imobiliare în 2017 dar și pe viitor. Organizat de revista Business Review pe 25 Aprilie la hotel Sheraton București, Realty este o conferința de jumătate de zi centrată pe raporturi de piață și cele mai noi tendințe ale industriei, având totodată rolul de platformă pentru potențiale parteneriate, oferind oportunități de networking unice pentru peste 200 de participanți.

În cadrul primei sesiuni de discuții, experți în domeniu vor evalua segmentele principale ale industriei, analizând rezultatele recente și previziunile pentru următoarele luni. Specialiști din zonele de Office, Retail, Rezidențial și Industrial și Logistică vor examină evoluția industriei în 2017 și vor oferi o perspectivă asupra investițiilor curente și potențialului acestora pe viitor.

În cadrul celui de-al doilea panel se va pune accentul pe tendințele din piață imobiliară locală. Odată cu menținerea trendului crescător în industrie dar și creșterea competiției pe toate segmentele, inovația devine din ce în ce mai importantă pentru diferențiere. O serie de tehnologii și produse lansate recent vor determină dezvoltarea unor noi tipuri de cerere în segmente precum office, retail sau rezidențial. Cum aceste tendințe vor deveni nouă realitate în câțiva ani, forumul este ocazia perfectă pentru a discută și analiză viitorul industriei, precum și oportunitățile și obstacolele apărute odată cu aceste trenduri.

Printre temele de discuții se număra:

 ● Previziuni pentru 2017 pe piață de Office, Retail, Rezidențial, Industrial și Logistică

 ● Cele mai dinamice piețe imobiliare din afară Bucureștiului în 2017

 ● Evoluția cererii și a prețurilor pentru unitățile rezidențiale

 ● Piață imobiliară din perspectivă investițiilor: previziuni asupra tranzacțiilor din piață locală. Ce noi investitori vor intră pe piață și ce jucători își vor extinde proiectele mai departe?

 ● Trenduri emergente: proiecte imobiliare mixte, case ecologice, inovațiile în tehnologie și starea de bine a angajaților, trenduri de consum, offline și online în Retail

Membrii APAIR interesați să participe la Realty Forum 2017 primesc 20% discount! Înregistrarea se face la următorul link: http://bit.ly/2noHKRI  Pentru a beneficia de oferta speciala completați codul de discount “APAIR2017” în câmpul “Discount code” al formularului de înregistrare.

Mai multe informații despre agendă evenimentului pot fi găsite aici. Cei interesați să participe la Realty Forum 2017 se pot înregistra online sau direct, contactând echipa Business Review la telefon 031 040 09 31 sau pe email la events@business-review.ro.

Comments