Noutati‎ > ‎

APAIR partener al Targului National Imobiliar, 19 - 21 Mai

postat 14 mar. 2017, 05:47 de APAIR Romania   [ actualizat la 14 mar. 2017, 15:39 ]
APAIR va fi prezenta in cadrul Targului National Imobiliar ce se va desfasura in perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. 

Târgul Național Imobiliar TNI

Târgul Național Imobiliar (TNI) reunește profesioniștii din domeniile imobiliar, financiar-bancar și construcții și îi conectează cu potențiali parteneri, investitori, presa de specialitate și end-useri pe durata a trei zile de eveniment.

Edițiile TNI ce se vor desfășura în perioadele 19-21 mai și respectiv 29 septembrie - 1 octombrie la Palatul Parlamentului sunt așteptate cu nerăbdare de către comunitatea de business, ce este interesată de cele mai noi știri și tendințe din domeniu.

Prin intermediul Târgului National Imobiliar (TNI), companiile își pot îndeplini minim 5 obiective de business:

·    Crearea și consolidarea imaginii companiei;

·    Poziționarea pe piața de profil;

·   Dezvoltarea activității business prin realizarea de parteneriate;

·   Demonstrarea performanțelor și lansarea de produse și servicii noi într-un cadru dedicat;

·   Contact direct cu minim 5.000 de clienți targetați.

 “Ne bucurăm de încrederea pe care ne-o oferă expozanții noștri și de fidelitatea de care dau dovadă de la ediție la ediție și în schimb le mulțumim prin organizarea de manifestări de succes ale Târgului Național Imobiliar, prin care să poată obține rezultatele scontate. Companiile care ni se alătură pentru prima dată primesc și acestea o atenție sporită din partea noastră, suport și consultanță gratuite pentru lansarea de produse și o gamă variată de servicii de mediatizare, atât în timpul expoziției, cât mai ales înainte de eveniment”, a declarat Cristina BERCEA, PR Manager al Târgului Național Imobiliar TNI.

 

Cere chiar ACUM o ofertă personalizată !

TNI website:  http://www.targulnationalimobiliar.ro

TNI in imagini Youtube:  https://www.youtube.com/channel/UCxH6NTD1hG5sCPvPEobNybA

TNI pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TargulNationalImobiliarTNI/

Organizator: BDOBC Business Center

Parteneri: Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR), Greenfield; Mervani Invest; Imobilare.ro; Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții (ARACO); Asociația Auditorilor Energetici pentru Clădiri din România (AAECR);Asociația Română a Electricienilor (AREL);Romania Green Building Council (ROGBC).

Eveniment susținut de: HomeZZ.ro

Mediatizare: Imopedia.ro; Agerpres; Mediafax; Casa Lux; Casa de vacanță; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Bursa Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Construcțiilor; Business 24; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; Grandimobiliar.ro, etc.
Comments