Noutati‎ > ‎

8 august 2017 | Atelier de Reprezentare Exclusivă: 'Analiza Comparativă de Piață’

postat 1 aug. 2017, 23:39 de APAIR Romania   [ actualizat la 2 aug. 2017, 00:04 ]

Vă invităm din nou să vă alăturați comunității noastre și să fiți prezenți la aceste evenimente, care vizează furnizarea de informații practice și, mai important, crearea unui cadru propice împărtășirii experiențelor concrete cu care trainerii APAIR s-au confruntat lucrând sistematic în reprezentarea imobiliară. Stabilirea prețului corect a unei proprietăți este jumătate artă, jumătate știință. Arta vine din înțelegerea nevoilor proprietarului și a specificului proprietății. Știința se referă la înțelegerea pieței, iar acest proces reflectă abilitatea unui agent imobiliar de a întocmi o analiză comparativă de piață competentă, folosind și interpretând date statistice.

Statistic vorbind, prețul obținut pentru proprietate imobiliară este invers proporțional cu timpul de expunere în piață, de aceea stabilirea corectă a valorii de piață a unei proprietăți imobiliare este fundamentală pentru îndeplinirea obligațiilor asumate față de client, dar și pentru predictibilitatea business-ului tău ca agent imobiliar. 

Manevrarea corectă a instrumentului ‘Analiza Comparativă de Piață’ este un ‘must’ pentru orice agent imobiliar profesionist. Ce statistici consultăm, ce comparabile folosim, cum aplicăm ajustările pentru a evita supraevaluarea, cel mai răspadit motiv pentru care nu se vând proprietățile imobiliare?

STRUCTURA ATELIER

Noțiuni de teorie

Cum punem în practică

Întrebări și studii de caz


DATA SI LOCATIA

8 august 2017 | 09:00 – 12:30 | Hotel Golden Tulip Times, Bd. Decebal 19


TRAINER

In ediția "Analiza Comparativa de Piata" a Atelierului de Reprezentare Exclusivă, vom parcurge etapele unei Analize împreună cu colegul nostru, Igor Postovanu, REALTOR®.


Igor Postovanu, REALTOR® și membru APAIR, lucrează neîntrerupt ca agent imobiliar din 2004, iar din 2013 a ales Reprezentarea Exclusivă ca singurul mod de lucru. 

Inca de la inceput a pus mare accent pe Analiza Comparativă de Piață’ ca un element foarte important in procesul de listare. Realizarea Analizelor a fost o învățare experențială, iar rezultatele pe care Igor le poate demonstra sunt impresionante, sloganul lui fiind “We sell fast”. 

Igor e dornic să împărtășească concluziile adunate pe parcursul acestui process de-a lungul anilor, așa că te invităm să-ti pregătești întrebările și să vii să le dezbatem împreună în cadrul evenimentului.


TAXA DE PARTICIPARE

Taxa de participare este de 120 lei / persoană și include participarea la eveniment și coffee break-urile. Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20% la înscriere.


INSCRIERE

Accesul în sală este limitat și se face doar în baza înscrierii și confirmării plătii.

Vă rugăm sa folositi linkul de înscriere AICI


Comments