Noutati‎ > ‎

7 decembrie | Seminar de Instruire ONPCSB pentru Agentii Imobiliare

postat 27 nov. 2017, 20:44 de APAIR Romania   [ actualizat la 27 mar. 2018, 08:12 ]
Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, în parteneriat cu Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România, organizează în data de 7 decembrie 2017, în intervalul orar 11:30 - 13:30, Seminarul de Instruire destinat familiarizării agențiilor imobiliare cu legislația în domeniul prevenirii și combaterii spălării banilor.

Teme 


Cunoaşterea clientelei si monitorizarea relaţiei de afaceri: conformitate, supraveghere si control,
Sistemul de raportare online 
Implementarea regimului sanctiunilor internationale

Lectori

Georgeta Ana Petre, Analist financiar,  Compartiment Sancţiuni Internaţionale şi Finanţarea Terorismului – Lupta impotriva spalarii banilor si finantarii terorismului.

Coman Gabriela, Analist financiar în cadrul  Direcţiei Supraveghere şi Control, având ca temă de prezentare – Cunoaşterea clientelei si monitorizarea relaţiei de afaceri: conformitate, supraveghere şi control;

Mihaela Dăescu, Analist financiar, Direcţia Tehnologia Informaţiei şi Statistică, având ca temă de prezentare – Sistemul de raportare  on-line.


În cadrul programului va fi o secţiune dedicată întrebărilor şi răspunsurilor necesare pentru clarificarea anumitor probleme ce rezultă din prezentările expuse de către lectorii Oficiului sau din experienta agenţilor imobiliari. 

 


Evenimentul se va desfășura în data de 7 decembrie 2017, în intervalul orar 10:30 – 12:30,
la 
Sediul ONPCSB, din Str. Ion Florescu nr. 1, Sector 3, Bucureşti
Accesul este liber. Locuri limitate. 

Pentru a vă asigura locul la seminar, vă rugăm să completati Formularul de Inscriere.


Comments