Noutati‎ > ‎

20 Iunie 2017 | Atelier de Reprezentare Exclusivă "Prospectarea telefonică"

postat 29 mai 2017, 23:05 de APAIR Romania   [ actualizat la 6 iun. 2017, 03:30 ]

Seria Atelierelor de Reprezentare Exclusivă organizate de APAIR continuă cu o temă de mare interes pentru majoritatea agentilor imobiliari, “Prospectarea telefonică”.Vă invităm din nou să vă alăturați comunității noastre și să fiți prezenți la aceste evenimente, care vizează furnizarea de informații practice și, mai important, crearea unui cadru propice împărtășirii experiențelor concrete cu care trainerii APAIR s-au confruntat lucrând sistematic în reprezentarea imobiliară.

Atelierul de Prospectare Telefonică sau "La rece", cum i se mai spune, este un curs ce te îndrumă către primii pași în domeniul imobiliar, pentru cei care sunt la început de drum în  această activitate. Îi învață cum să devină performanți  și mai eficienți, astfel încât să poată convinge cât mai mulți clienți. Acest curs se adresează și celor care au experiență în domeniu și doresc să își reamintească sau să reînvețe lucru noi despre cum poți accesă cea mai mare sursă de clienți din piața rece, astfel încât să își poată verifică nivelul de aptitudini.


STRUCTURA ATELIER

Noțiuni de teorie

Cum punem în practică

Întrebări și studii de caz


DATA SI LOCATIA

20 Iunie 2017 | 09:00 – 12:30 | Hotel Golden Tulip Times, Bd. Decebal 19


TRAINER

În ediția "Prospectarea telefonică" a Atelierului de Reprezentare Exclusivă, vom parcurge procesul de prospectare telefonică împreună cu colegul nostru,  Dragoș Enăchioaie, REALTOR®.


Dragoș lucrează în domeniul vânzărilor încă de la terminarea facultății, iar în 2010 a luat decizia de a pune bazele propriei agenții imobiliare. Procesul de documentare l-a condus către evidența că sistemul de lucru în reprezentare exclusivă nu era practicat în agențiile imobiliare, deși este foarte avantajos atât pentru consumatorul final, cât și pentru agent din toate punctele de vedere. Reprezentarea Exclusivă a fost pentru el diferențiatorul și garanția unui business solid, bazat pe servicii de o calitate superioară. Dragoș Enăchioaie, REALTOR® este membru APAIR.
TAXA DE PARTICIPARE

Taxa de participare este de 120 lei / persoană și include participarea la eveniment și coffee break-urile.

Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20% la înscriere.


INSCRIERE

Accesul în sală este limitat și se face doar în baza înscrierii și confirmării plătii.

Vă rugăm să vă asigurați locul în sală accesând formularul de INSCRIERE AICI.


CONTACT:  Adina Guzu | contact@apair.ro | 0726.584.990

Pregătește-ți întrebările și vino să le dezbatem împreună în cadrul evenimentului.

Comments