Noutati‎ > ‎

#1 reBOOTcamp | Primul Bootcamp Imobiliar din Romania, 1 - 4 Martie

postat 4 feb. 2018, 13:01 de APAIR Romania   [ actualizat la 26 feb. 2018, 05:28 ]

Primul Bootcamp Imobiliar din Romania este un program educational marca APAIR, destinat 100% Reprezentarii Exclusive! 


Este o vorba care spune "cu cât faci mai mult din ceea ce faci, cu atât vei căpăta mai mult din ceea ce capeţi".  La APAIR stim ca profesionistii croiti pentru succes cauta constant metode eficiente de invatare continua si mediul potrivit pentru insusirea acestora.
De aceea, am creat un program unic in Romania, o tabara imobiliara de reprezentare exclusiva, in care punem toate ingredientele pentru a-ti oferi un experiment transformational.


4 zile de invatare experientiala, 3 traineri si 2 facilitatori
20 de prieteni, o locație de vis, la munte.


Ce iti propunem: 

        Program intensiv de 4 zile, 1-4 Martie
        24 ore de training prin joc si invatare experientiala 
        3 traineri 
        2 facilitatori 
        Antrenament fizic si mental 
        O locatie de vis, la munte: Poiana Marului, Brasov 
        Materiale de studiu
        Sesiuni de Q&A 
        Certificat de absolvire 
        Plimbari 
        Cazare in camera duble 
        3 mese pe zi si coffee break-uri revigorante 
        Seara festiva, cu surprize de neuitat


Traineri

 
Iulian Niculae, REALTOR® și membru APAIR, lucrează neîntrerupt în branșa agenților imobiliari din 1993, în 2001 și-a deschis propria agenție iar din 2010 a abordat reprezentarea exclusivă ca mod de lucru. Tranziția de la intermediere de reprezentare a fost o învățare experențială, Iulian fiind dornic să împărtășească concluziile sale adunate pe parcursul acestui proces. Iulian este initiatorul proiectului #1 reBOOTcamp si sufletul echipei care il implementeaza.

 

lleana Preda, REALTOR® este membru NAR din 2003 și membru APAIR din 2010. Ea activează ca agent imobiliar în piața imobiliară din București din 2009, fiind în prezent Manager de agenție imobiliară și trainer. ln activitățile sale educaționale, Ileana a sprijinit și a promovat constant valorile APAIR și Reprezentarea Exclusivă, ca mod de lucru.

 

Igor Postovanu, REALTOR® si membru CD al APAIR lucrează ca agent imobiliar din 2004, iar din 2013 a ales Reprezentarea Exclusivă ca singurul mod de lucru. Igor este convins ca educatia este un element esential in viata profesionala a unui agent imobiliar si, ca o consecinta, in cadrul APAIR el se ocupa de coordonarea si gestiunea programelor educationaleFacilitatori

 


Calin Iepure crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiți" atunci când se ivește oportunitatea. Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României. Astăzi Călin coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club și este fondator a mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game, De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială, Școala Alfa - Sistemul ALFA de dezvoltare personală și auto-educație.Alis Stratan este organizatoarea evenimentelor Clubul Profesioniștilor în Imobiliare inițiate și susținute de Imobiliare.ro începând cu 2009. În primii 5 ani a făcut lunar drumul Timișoara - București pentru a face posibilă conturarea unei comunități imobiliare al cărei scop era profesionalizarea acestei breslei. În paralel, evenimentul CPI a călătorit anual în fiecare mare oraș al României pentru a susține colaborarea, educarea și dezvoltarea acestei piețe. Din 2016 Clubul Profesioniștilor în Imobiliare a dezvoltat și o ediție Națională, un maraton de networking, informare și celebrare a agentului imobiliar. Pregătind și fiind prezentă la toate aceste întâlniri, a putut observa domeniul imobiliar în cele mai grele și în cele mai bune timpuri ale sale și toate acestea reluate. Asa cum spune Alis, "Ciclicitatea nu este însă un fenomen orizontal, va fi mereu un grup care duce lucrurile la un nivel superior oricărui altulia dinaintea sa și cu ajutorul căruia se cuceresc noi orizonturi, poate doar sperate până atunci." 

 Ce obtii participand la bootcamp? 

1 Claritate asupra intregului proces de lucru aferent Reprezentarii Exclusive
2 Mindset-ul necesar tranzitiei catre un mod de lucru 100% in Reprezentare Exclusiva


Taxa de participare:

Valoarea totala a programului este de 3.990 lei.
Datorita sustinerii sponsorilor evenimentului, taxa de participiare pentru prima editie a #1 reBOOTcamp este de 1.890 lei / persoana si include participarea la cursuri, cazarea si masa. Membrii APAIR beneficiaza de un discount de 20%.

 

Vrei sa devii eficient, sa ai un business predictibil si de succes in imobiliare? 


Comments