Noutati‎ > ‎

19-21 MAI: Vocea Agenților Imobiliari se aude la Târgul Național Imobiliar TNI, Palatul Parlamentului, Sala Unirea

postat 18 mai 2017, 00:36 de APAIR Romania   [ actualizat la 18 mai 2017, 00:51 ]
Suntem o breaslă girată de asumarea unui angajament necondiționat pentru integritate în afaceri și corectitudine în desfășurarea profesiei imobiliare. Plecând de la premisa că scopul fundamental al profesiei noastre este cel de servire a publicului, credem că prima îndatorire a comunității noastre este aceea de a informa publicul consumator de servicii imobiliare despre beneficiile cooperării cu un Realtor în derularea unei tranzacții imobiliare.


Pe parcursul Târgului ne propunem să povestim despre cine sunt și ce pot face Realtorii în economia unei tranzacții imobiliare și ce înseamnă reprezentarea exclusivă pentru confortul și îndeplinirea obiectivelor consumatorului de servicii imobiliare.

Vom fi prezenți să răspundem întrebărilor publicului și, mai mult, vom susține prezentări în cadrul unor sesiuni speciale puse la dispoziție de organizatorul Târgul Național Imobiliar în virtutea parteneriatului cu APAIR, astfel: 

Vineri, 19 Mai, ora 13.00, Igor Postovanu, Realtor® „Cum să vinzi o proprietate în 30 zile”,

Vineri, 19 Mai, ora 14.00, Ileana Preda, Realtor® „De ce să lucrați cu un REALTOR® ” si „Pretul Corect”

Sâmbătă, 20 Mai-ora 13.00, Mihai Badea, Realtor® „Ce așteptări poți avea de la un agent imobiliar” 

Duminică, 21 Mai - ora 13.00, Igor Postovanu, Realtor® „Cum să vinzi o proprietate în 30 zile”,  

Avem încredere că cel mai important beneficiu al comunității este că împreună putem face pentru cei de lângă noi mai mult decât am putea face singuri.

APAIR are anul acesta un stand în cadrul Târgului, unde vom fi prezenți în fiecare zi, de vineri, 19 Mai până duminică 21 Mai, după următorul program:

Vineri, 19 mai – Sâmbătă 20 Mai, între orele 10:00 – 19:00

Duminică, 21 Mai, între orele 10:00 – 16:00 

Suntem mândri de colegii noștri, Mihai, Ileana și Igor pentru că au ales să contribuie cu timpul și prezența lor în scopul educării publicului și vom fi acolo să-i susținem.

Dacă ești Realtor și îți dorești să participi alături de noi la acest demers, te rugăm să-ți anunți disponibilitatea pe contact@apair.ro sau la Alice Necula, 0755 133 936 

Haideți să fim împreună! 

Comments