Noutati‎ > ‎

12 Septembrie | Atelier de Reprezentare Exclusiva: 'Dialoguri si Scenarii de Abordare'

postat 4 sept. 2017, 01:59 de APAIR Romania   [ actualizat la 4 sept. 2017, 02:43 ]
Vă invităm din nou să vă alăturați comunității noastre și să fiți prezenți la aceste evenimente, care vizează furnizarea de informații practice și, mai important, crearea unui cadru propice împărtășirii experiențelor concrete cu care trainerii APAIR s-au confruntat lucrând sistematic în reprezentarea imobiliară.
 

Obiectivul pentru care un agent imobiliar foloseste scenariul este sa dirijeze conversatia in sensul obtinerii cat mai multor “DA”. Asa ca, atunci cand vine vorba de scenarii, intrebarea este nu daca iti plac sau nu, ci daca ele functioneaza. Se stie, oamenii nu cumpara ceea ce vinzi, ei cumpara atitudinea ta, energia pe care o adaugi serviciilor in care esti specializat. Tu stii ce spui? Si spui ce stii? Ai un scenariu? L-ai exersat? Functioneaza?


STRUCTURA ATELIER 

Noțiuni de teorie 
Cum punem în practică 
Întrebări, studii de caz si role-play


DATA SI LOCATIA

12 Septembrie 2017 | 09:00 – 12:30 | Hotel Golden Tulip Times, Bd. Decebal 19

 


TRAINER

Ediția "Dialoguri și Scenarii de Abordare" a Atelierului de Reprezentare Exclusivă este găzduită de Ileana Preda, REALTOR®.

lleana Preda, REALTOR® este membru NAR din 2003 și membru APAIR din 2010. Ea activează ca agent imobiliar în piața imobiliară din București din 2009, fiind în prezent Manager de agenție imobiliară și trainer. ln activitățile sale educaționale, Ileana a sprijinit și a promovat constant valorile APAIR și Reprezentarea Exclusivă, ca mod de lucru.

 

TAXA DE PARTICIPARE

Taxa de participare este de 120 lei / persoană și include participarea la eveniment și coffee break-urile. Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20% la înscriere.


INSCRIERE

Accesul în sală este limitat și se face doar în baza înscrierii și confirmării plătii.

Vă rugăm să inscrieți completand formularul disponibil aici.

 


Comments