Noutati‎ > ‎

12 Decembrie: Atelier de Reprezentare Exclusiva: Calificarea Clientului

postat 6 dec. 2017, 05:44 de APAIR Romania

Dacă ți-a picat tranzacția și ai avut parcă o presimțire, încă de la început,  cel mai probabil ceva a mers prost la calificarea vânzătorului, a cumpărătorului, ambii aflați (sau nu?) în relație de reprezentare exclusivă cu tine. 

Dacă vrei să afli răspunsul ecuației Cp= t + $ atunci te aștept la Atelier, unde răspundem împreună pe cine, când, cum și unde calific înainte să investesc timp și bani în tranzacția propriu-zisă. 

Știi vorba aceea, DACĂ timpul costă bani atunci AFLĂ cum poți să devii EFICIENT într-o acțiune ce îți aduce timp plus bani! 

STRUCTURA ATELIER 

Noțiuni de teorie calificare  vânzător, cumpărător, în vederea semnării unui contract de reprezentare exclusivă, a cumpărătorilor ce vin la listingurile tale, a agenților colaboratori și alți consumatori de imobiliare. 

Cum punem în practică - întocmire listă întrebări de calificare. 

Întrebări si studii de caz.


DATA SI LOCATIA

12 Decembrie 2017 | 09:00 – 12:30 | Hotel Golden Tulip Times, Bd. Decebal 19

TR
AINER: 

Iulian Niculae, REALTOR® și membru APAIR, lucrează neîntrerupt în branșa agenților imobiliari din 1993, în 2001 și-a deschis propria agenție iar din 2010 a abordat reprezentarea exclusivă ca mod de lucru. Tranziția de la intermediere de reprezentare a fost o învățare experențială, Iulian fiind dornic să împărtășească concluziile sale adunate pe parcursul acestui proces. 


TAXA DE PARTICIPARE

Taxa de participare este de 120 lei / persoană și include participarea la eveniment și coffee break-urile. Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20% la înscriere.


INSCRIERE

Accesul în sală este limitat și se face doar în baza înscrierii și confirmării plătii.

Vă rugăm să inscrieți completand formularul disponibil aici.

Comments