FlexMLS


MLS, Baza de Date Comuna si mai mult de atat. Flexmls este utilizat de peste 100.000 de agenti imobiliari din intreaga lume.


Detalii despre FlexMLS sunt accesibile online la adresa www.sistemimobiliar.ro


In lumea de astazi care se misca atat de repede, clientii dumneavoasta se asteapta sa primeasca din ce in ce mai multa atentie profesionala. Sistemul FlexMLS este un sistem de listare multipla dotat cu caracteristici avansate care va vor ajuta sa acoperiti nevoile clientilor si sa obtineti “Rezultate Nete” pentru acestia. De la prospectarea automata prin e-mail pana la cautarile personalizate si foile cu ultimele schimbari, sistemul flexmls lucreaza pentru agentul imobiliar.

 • Navigare Facila. Daca ati mai navigat pe web inainte, veti gasi sistemul flexmls Web foarte usor de folosit. Pur si simplu va logati cu ajutorul oricarui browser de internet si va fi afisat Dashboardul flexmls. Dashboardul afiseaza toate informatiile de baza la un click distanta.

 • Flexibil. flexmls Web este conceput sa lucreze in stilul dumneavoastra. Fiecare user isi poate personaliza sistemul cu propriile Cautari rapide, Afisari ale Rezultatelor Cautarii, Rapoarte Detaliate ale proprietatilor, Profilul personal, inclusiv fotografii personale si logo-uri de firma, si chiar propriul site de promovare. Aceasta flexibilitate va ajuta sa va diferentiati de competitie si sa vindeti mai mult real estate.

 • Acces Oriunde si Oricand. Combinat cu sistemul flexmls Wireless, flexmls Web asigura cu adevarat accesul de oriunde si oricand la sistemul MLS, astfel incat sa puteti face cat mai multe afaceri, cat mai rapid.

 • Noi Functionalitati si Updatari Frecvente. FBS cunoaste faptul ca maine nevoile clientilor dumneavoastra s-ar putea schimba. De aceea sunt dezvoltate in mod constant noi functionalitati si updatari pentru flexmls Web, fara nici un cost suplimentar. In fiecare zi, noi ascultam cu atentie nevoile clientilor nostri pentru a incorpora in sistem functionalitatile de care au nevoie pentru a reusi.

 • Cautarile. Flexmls ofera numeroase tipuri de cautari rapide care va croiesc drum rapid prin sistem si va economisesc timpul. Acestea includ: cautari rapide personalizate, cautari dupa numarul de listing, dupa adresa si dupa agentia imobiliara sau agentul imobiliar care listeaza.

 • Prospectare prin E-mail. Cu ajutorul instrumentelor de Management al Clientilor Potentiali, puteti trimite in mod automat e-mailuri catre clientii dumneavoastra sau puteti activa functia Prospectare Inversa pentru a identifica clientii potentiali potriviti pentru anumite proprietati.

 • Cautare pe Harta. Functia de cautare pe harta a flexmls face din cautarea geografica un fleac, si imbunatateste calitatea rapoartelor de listing si a analizelor de piata comparative (CMA).

 • Hotsheets - Foi cu Schimbari. Flexmls Web va ofera o foaie standard cu schimbarile din ultimele 24 de ore, precum si posibilitatea de a crea foi si liste personalizate de schimbari.

 • CMA-uri ajustabile. flexmls Web include un modul CMA cu posibilitate de ajustare manuala a preturilor, cu statistici, grafice, fotografii color, foi de detalii, si o coperta pentru o prezentare completa.

 • Rapoartele de Listing. De la cele standard la cele personalizate, flexmls Web ofera posibilitatea generarii de rapoarte atractive pentru proprietati. Afisati, printati si trimiteti prin e-mail orice tip de raport. Creati CMA-uri complete. Adaugati logo-ul si fotografia dumneavoastra pentru a va impresiona cu adevarat clientii.

 • Rapoartele statistice. Numeroasele rapoarte statistice flexmls Web (din categoriile statistici de piata, stocuri si vanzari, tendintele pietei) tin evidenta proprietatilor listate de dumneavoastra si a vanzarilor, cu scopul de a va maximiza eficienta. Rapoartele statistice folosesc informatiile de listing pentru a va furniza informatii despre regiunea si despre afacerea dumneavoastra.

 • Alegerea Browserului de Internet. Flexmls Web va permite sa alegeti browserul preferat, cum ar fi Internet Explorer, Mozilla, Safari sau Opera.

SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
Ċ
Vizualizați Descărcați
Listarile din MLS, in timp real, cu foto si harti, pe website-ul public al agentiei imobiliare  5850k v. 2 20 dec. 2009, 17:37 APAIR Romania
Ċ
Vizualizați Descărcați
Sistemul de Listare Multipla Flexmls Web, accesibil agentilor imobiliari membri   3927k v. 3 20 dec. 2009, 18:00 APAIR Romania
Ċ
Vizualizați Descărcați
Listarile din MLS, in timp real, pe mobil  1056k v. 2 20 dec. 2009, 17:37 APAIR Romania
Comments