Cooperare Membrii - MLS APAIR

Serviciul MLS APAIR este un sistem de cooperare intre agentii imobiliari membri APAIR, bazat pe un set de reguli si proceduri stricte.

MLS APAIR foloseste o baza de date computerizata - Flexmls Web - continand toate listarile de proprietati oferite la vanzare de catre agentii imobiliari membri.

Este un forum business-to-business creat cu scopul de a le permite agentilor imobiliari sa publice si sa distribuie informatiile despre proprietatile listate, precum si sa faca analize de piata si sa prezinte informatii despre proprietati catre cumparatorii interesati.

In plus fata de informatiile descriptive despre proprietati, un MLS are rolul de a colecta si de a pune la dispozitia membrilor toate conditiile cunoscute despre o anumita proprietate, inclusiv taxe si aspecte legale, pretul si conditiile de vanzare, datele de contact ale agentilor, documentele proprietatii, fotografii, localizarea pe harta, imbunatatirile realizate, etc.

Serviciul MLS asigura pastrarea de informatii actuale si exacte si furnizarea mediului de comunicare a acestor informatii intre membrii MLS. Mai mult, avand in vedere caracterul puternic concurential si evolutia rapida a industriei imobiliare, Serviciul MLS le furnizeaza membrilor sai valoare adaugata, prin oferirea de functionalitati care sa ii ajute sa realizeze un marketing mai bun al proprietatilor listate.

Cooperarea este cheia succesului unui MLS. In esenta, agentii imobiliari membri se obliga sa coopereze intre ei prin punerea in comun a listarilor de proprietati si prin impartirea comisioanelor obtinute de la vanzatori. Iar cei care beneficiaza cu adevarat atunci cand agentii coopereaza sunt consumatorii. Atunci cand agentii imobiliari listeaza proprietatile in comun in MLS, ei pot sa obtina o expunere maxima a proprietatilor clientilor lor.

Consumatorii interesati sa cumpere sau sa vanda proprietati beneficiaza de cooperarea dintre agenti prin accesul la listarile sau la cumparatorii tuturor agentilor membri MLS - castigand astfel mai multe posibilitati de a alege si respectiv mai multa expunere.

Subpagini (1): FlexMLS