Membri‎ > ‎

Inscriere APAIR


CUM SA DEVII MEMBRU APAIR

Agentii imobiliari din intreaga tara se pot alatura APAIR® si, astfel, pot beneficia de avantajul si puterea data de o organizatie, a carui scop este acela de a deveni principlala forta colectiva care sa influenteze si sa modeleze industria imobiliara din Romania. 


Intr-un domeniu în care increderea reprezinta cheia pentru succesul afacerii, apartenenta la organizatia noastra vă ajută să iesiti in evidentă si sa vă diferentiati fata de ceilalti actori din piata imobiliara.


Odata cu acceptarea dumneavoastra ca Membru Individual al APAIR, veti obtine si statutul de Membru International al REALTOR®, IRM, cu toate beneficiile ce decurg din aceasta. Astfel, va veti alatura celei mai mari asociatii din lume, National Asociation of Realtors®, ce numara peste 1.000.000 de profesionisti din sfera imobiliara. Veti avea acces privilegiat la informatii, sfaturi profesionale, cursuri, seminarii, literatura de specialitate, prezenta on-line in cel mai important portal imobiliar, Realtor.com, precum si multe alte facilitati.


Pentru a dobandi calitatea de membru APAIR, va trebui sa indeplinti cel putin urmatoarele cerinte:

  • Sa fiti salariat sau colaborator al unei Agentii Imobiliare, al carei reprezentant legal (administrator, director general, manager) este membru al APAIR. 
  • Sa urmati si sa absolviti Cursul de Iniţiere Realtor® 
  • Sa urmati si sa absolviti anual un curs de instruire cu privire la Statutul, Regulamentul de functionare si Codul Etic al APAIR; 
  • Sa va desfasurati activitatea profesionala in Romania, in oricare din modalitatile prevazute de Statutul APAIR
  • Să achitati taxa de inscriere si cotizația anuală aferentă afilierii.


Descarcati, completati si semnati cererea de mai jos, iar apoi trimiteti-o la contact@apair.ro insotita de copii Cartii de Identitate, C.U.I.-ul agentiei si dovada scrisa de la agentia pentru care lucrati sau cu care aveti raporturi de colaborare in care sa se mentioneze calitatea dumneavoastra in cadrul agentiei imobiliare: administrator, salariat sau colaborator. 
Cererea dumneavoastra va fi analizata si veti fi contactat(a) in scurt timp pentru finalizarea inscrierii.
SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
Ċ
Vizualizați Descărcați
  100k v. 1 1 nov. 2017, 05:21 APAIR Romania